2777
2789
قشنگن ولی خیلی جوونانه نیستن

باریک گرفتم ک جوون پسند باشه یعنی اخه پهن و اینام خیلی داشت

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم‌همینو میگم چون دستم خیلی توطلاست دایی شوهرم طلافروشی داره همیشه تومغازشم میگم نکنه به اسی ان ...

نه از جای معتبر گرفتم اشنامونه عزیزم

خدایا شکرت که پسرمو سالم گذاشتی بغلم بعد از ۲سال ناباروری خدا هدیه قشنگشو گذاشت تو دلم و سالم گذاشت تو بغلم😍🙏خدایا شکرت بخاطر سلامتی همسرم و پسرم😘
مبارکه قشنگن دوتا ازین طلا سفید ظریف ها بینش بگیر بعدا قشنگ میشه

قربونت اره اینا پنجتاست گفتم دوتا یا سه تا سفیدم بندازم بینشون اکه قرار به انداختنه😂البته احتمالا سال بعد دربیارمشون ولی با این بهونه میخرم😂😂

چند سالته؟ مبارکت باشه

مرسی عزیزم۲۳ سالمه

خوجلن عزیزم النگوهای منم تو وزن هم وزن مال شماست تقریبا هرکدوم۶ونیم تا گرمه