2777
2789
عنوان

بعد از تموم شدن رابطتون چطوری حال روحیتونو رو براه کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1533 بازدید | 180 پست
برا من ایقده از اینده میگف اخه چطو میتونی ایقد راحت پا بذاری روو اون حرفااصلا مگه میشه

همشون همینجورن. ببخشید نرها موجوداتی بشدت بی عاطفه و پلیدن

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونقدر ادم با شعوری بود که همیشه تعریف از شخصیتش بوداصلا باورم نمیشه که این ظلمو در حقم کردالانم هی ...

عزیزمممم🥲به همون بدیش فک کن تا فراموش بشه،یه سوره هم بود میخوندی دلسرد میشدی واقعا،

ارزش اشکاتو داره؟؟؟ارزش‌حال بدتو؟؟؟؟

چندسالو پای این آدم تلف کنی؟؟؟؟؟

اصن شاید قسمتت بود باز برگشت من دوستم با یکی ۳ سال بود کات کرد یارو بعد ۲ سال اومد نامزدن 

اما دوستم این دوسال بیخیال شد فراموش کرد به خودش رسید ارشد گرفت زندگی کرد توام بیخیال باش حدااقل اینجوری آسیب میبینیاااا 

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
خب بهش میگفتیقاطعانه رفتار کن

چی بهش میگفتم

لطفا لایکم نکنین حتی اگه چیزی گفتم ک خوشتون اومد یا بدردتون خورد چون اعلانم پر میشه و پیام های مهم رو از دست میدم 🌱دانشجوی کارشناسی بهداشت عمومی💜

فکر کنم شما خیلی کم سن باشین

عزیزم کم سن ترم از شما،

اما واقعا به عنوان خواهر کوچکیکت میگم بخودت بیا و یه آدم مناسب پیدا کن برای زندگیت و قلبت❤️

امیدوارم وقتی انقد دوسش داری برگرده اما خواهش میکنم احساسی تصمیم نگیر بسنج، این آقا معلومه یکم نازک نارنجیه،

شما بهشون حس داری داری فقط با قلبت تصمیم میگیری و قضاوت میکنی،من چون خارج از گودم و نمیشناسم تماما دارم با منطق میگم🥲

لیاقت عشق تو رو نداره🙂وگرنه حدااقل اجازه میداد توضیح بدی این رفتار شما قهر کردن نداره،

اصن تو به هردلیلی نزاشتی دستتو بگیره میتونست بگه اوکی اصن راحت نبودی به هردلیلی خب طبیعی هم هست،اون باید اجازه می‌گرفت و اگر رد میکردی عذرمیخواست تو کاری نکردی که،بابتش ناراحت باشی اون بایذ ناراحت باش که یه عاشق واقعیشو از دست داده

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
عزیزمممم🥲به همون بدیش فک کن تا فراموش بشه،یه سوره هم بود میخوندی دلسرد میشدی واقعا،ارزش اشکاتو داره ...

تمام زورمو میزنم

امیدوارم خدا کمکم کنه

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻
تمام زورمو میزنمامیدوارم خدا کمکم کنه

میکنه تو بخوای میشه

وضعیتت از من بدتره؟؟؟؟

اینهمه بلا سرم اورد غرورمو لگد مال کرد سال کنکور ،گفت تو مریضی هر آدمی با تو کنار نمیاد 

کلی سرکوفت زد اما من بلند شدم🥲توام میشیییییی

میکنه تو بخوای میشهوضعیتت از من بدتره؟؟؟؟اینهمه بلا سرم اورد غرورمو لگد مال کرد سال کنکور ،گفت تو مر ...

من در حسرت یک شب خوابم

شبا تو خواب خیلی غمش اذیتم میکنه

هر شب که میخوام بخوابم جوری میترسم انگار میخوام وارد تونل وحشت بشم

من در حسرت یک شب خوابمشبا تو خواب خیلی غمش اذیتم میکنههر شب که میخوام بخوابم جوری میترسم انگار میخوا ...

تو نسبت به سنت خیلییییی دختر احساساتی هستی:))))))))یه دوره داره مثل مریضی باید دورت بگذره 

باید این دوره خودتو مشغول کنی سر ۶ ماه بشع دیگه بیتاب نیسی،

نمیگم به فکرش نیسیاااا اما دیگه بی تاب نیسی

اره دنبالشمولی فکر کنم زمانبر باشهمن هر لحظه هزار بار میمیرم

نه اشتباه میکنی. زمان بر هست ولی برای درمان کامل که کلا فراموشش کنی اماا از روز اولی ک بری بشدت اروم و تخلیه میشی

من خودم باورم نمیشد تا وقتی رفتم

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤
نه اشتباه میکنی. زمان بر هست ولی برای درمان کامل که کلا فراموشش کنی اماا از روز اولی ک بری بشدت اروم ...

شما هم مشکلتون همین بود،

شما هم مشکلتون همین بود،

نه من مشکلم وابستگی شدید به خانوادم بود. اینقدر وابسته بودم ک کل روز فکرم درگیر بود اگر بمیرن یا نباشن چیکار کنم. یا حتی بدون اونا نمیتونستم با کسی برم بیرون دلم تنگ میشد. از نوع شدیدش بود وابستگیم. از روز اولی که رفتم تراپی با روش هاش تونستم وابستگی و علاقمو کم کنم به پدر مادرم و نرمال باشم

با مشکل تو خیلی تفاوتی نداره. اینا هردو طیفی از فراموشی و دل کندن هستن

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤