2777
2789

چطوری میخورین 

دور گردنش قرمز شده از عرق و شیر که بالا میاره با آ د چرب میکنم لازمه بشورم هر روز؟آخه لباساش همه خیس میشه تند تند باید عوض کنم 

موقع شیر دادن دقت کن پیشبند هم براش ببند 

دیدی از دهنش ریخت سریع با دستمال پاک کن گناه داره نسوزه

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با دستمالی که با آب گرم نمدار شده تمیزش کن بعد پماد کالاندولا بزن

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

با دستما مرطوب که بدتر میسوزه الکل داره پاهاشو پاک کردم سوخت و تاول زد

مرطوبا مخصوص کودک 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

مگه یک روز درمیون نمیبریش حموم ؟؟

بعدم مگه دور گردنش عرق سوز شده ک ا د میزنی

هروز باید با اب خالی بشوری دست و صورتش رو

و هربار ک پوشکش رو عوض میکنی باید ناحیه تناسیلیش رو با اب ولرم بشوری ک عرق سوز نشه و عفونت نگیره 

نه دستمال مرطوب مواد خوشبو کننده داره بدتر قرمز میشه

من نمیشد دوتابچمو روزی دوسه بار صورت و گردناشونو دستمال مرطوب میکشیدم 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔