ftmhgoli مدیر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 250 عنوان ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 98 بازدید | 24 پست ب دختر ۱۸ ساله ایی ک میخواد با پسر۳۰ ساله ازدواج کنه چه نصیحتی میکنین؟؟؟؟ امروز | 17:12 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ftmhgoli مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 250 اهاااا😂😂خب ببین میتونه با شوهر بخونه یانمن بودم فدا نمیکردم چیزیو اتفاقا پسره خعععلی هواشو داره تو درس اینا ولی همههههه اطرافیان مخالفن فقط و فقط ب خاطر سن پسره
obdklgv76 عضویت: 1400/12/26 تعداد پست: 2676 اتفاقا پسره خعععلی هواشو داره تو درس اینا ولی همههههه اطرافیان مخالفن فقط و فقط ب خاطر سن پسره چندسالشه
ftmhgoli مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 250 خب اون سن زیاد چه مشکلاتی ایجاد کرده؟ ببین اگه اون مرد خیلی پخته بخواد رفتار کنه و اون دختر خیلی ناب ... 👍🏻👍🏻👍🏻قبول دارم حرفتونو من و اقام ۷ سال اختلاف سنی داریم ولی فکرامون زمین تا اسمون فرق داره🫠
پفک_خلالی عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1819 👍🏻👍🏻👍🏻قبول دارم حرفتونو من و اقام ۷ سال اختلاف سنی داریم ولی فکرامون زمین تا اسمون فرق داره🫠 اها ینی برا خودتون نپرسیدین؟همدیگرو دوست دارن؟ اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
ftmhgoli مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 250 اها ینی برا خودتون نپرسیدین؟همدیگرو دوست دارن؟ ن عزیزمدخترخالمه خعلی نگرانشم مثل خاهرم میمونهاره هردوطرف همو دوست دارنیک ساله ک باهم دوستن
پفک_خلالی عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1819 ن عزیزمدخترخالمه خعلی نگرانشم مثل خاهرم میمونهاره هردوطرف همو دوست دارنیک ساله ک باهم دوستن عزیزم ❤میفهمم بعضی وقتا حرف خوشحالی و خوشبختی کسایی که دوسشون داریم در میونهبهش بگو عجله نکنه هر رفتاری که از اون اقا میبینه رو بهش دقت کنه و بخاطر علاقه سرسری نگیره چون بعد ازدواج همه چی شبیه دوستی نمیمونهببینه با همدیگه تفاهم دارن یانه اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
ftmhgoli مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 250 عزیزم ❤میفهمم بعضی وقتا حرف خوشحالی و خوشبختی کسایی که دوسشون داریم در میونهبهش بگو عجله نکنه هر رفت ... حتما بهش میگمامشب دعوتش کردم ک بیاد خونم باهاش صحبت کنم امیدوارم موثر باشه
پفک_خلالی عضویت: 1403/06/23 تعداد پست: 1819 حتما بهش میگمامشب دعوتش کردم ک بیاد خونم باهاش صحبت کنم امیدوارم موثر باشه انشالله که خوشبخت بشه خیال شمام راحت شه💙شما چند سالته؟ اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
ftmhgoli مدیر استارتر عضویت: 1403/03/23 تعداد پست: 250 انشالله که خوشبخت بشه خیال شمام راحت شه💙شما چند سالته؟ انشالله مرسی عزیزم 🩷۲۶ سالمه عزیزم