2777
2789
عنوان

یه توصیه درباره خرید عطر دارم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 569 بازدید | 71 پست
هیچ جا رو پیدا نمیکنم که او جینال بفروشه

واقعا؟خیلی فروشگاهای زیادی هستن که عطر اورجینال دارن

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب بوی عطر فیک خوشایند نیست چون نت های عطر رعایت نمیشه

خب شما بیتیتو بگیر و از کنار کسی رد شو عزیزم

ولی حق اینو نداری ب کسی بگی چی استفاده کنه چی نکنه

ک یکوقت مشام شما اذیت نشه

منم از دیرن خیلی از پوششا و پوستای ادما اذیت میشم دلیل نمیشه بگم فلان مارک رو بخرید 

همه سیاه سفیدا قشنگن مثه پانداها..... برف لای موهات...... چشمات....
شما همین هوایی هم ک تنفس میکنی برا سلامتیت ضرر دارهدرضمن عطرای گرمی خیلی خوشبو هم وحود دارن نمونش کو ...

ببین عزیزم عطر گرمی درجه بالایی از الکل داره همین زننده میکنه 

دوما داری مواد سمی رو بو میکنی مشکلی نداری؟

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
چقدر بی ا‌دبشما فیک بزن

من فیک نمیزنم 

چون دستم تو جیب خودمه و میتونم هزینشو پرداخت کنم 

ولی تو شرایط اقتصادی الان کسی که براش مهمه بو عرق نده و خشبو باشه حتا عطر فیک بنظرم قابل احترامه

اها ینی یکی عطر اورج نزنه بی شخصیتع؟😐😐😂

من کجا گفتم بی شخصیته؟

گفتم عطر جزیی از شخصیت و تیپ حساب میشه

ارزش داره براش هزینه کرد

خیلی از همینایی که میگن گرونه پول نداریم خیلی هزینه ها واسه خیلی چیزا میکنن ولی به عطر میرسه پول ندارن

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
ببین عزیزم عطر گرمی درجه بالایی از الکل داره همین زننده میکنه دوما داری مواد سمی رو بو میکنی مشکلی ن ...

ن مشکل ندارم چون ابی هم ک میخوریم ضرر داریم چ برسه ب بقیه چیزا

از هرچی بترسی سرت میاد 

خب راست میگ الان اداره کار حقوقش مثلا ۱۰ تومن باشه ۶تومن حداقل پول عطره اورج

میتونه همینطوری که شما گفتی بگه

چشم عباس آقا یعنی چی؟!!

بابا اولا درجه بالایی الکل داره بوشو زننده و چیپ میکنه دوما سرطان زاست

عزیزم من هم می دونم و از عطر فیک اصلا خوشم نمیاد

بحث اینه که مردم بخاطر بی اطلاعی و بی سلیقگیشون نیست که می رن سراغ فیک بخاطر نداشتن پول کافی هست. نه تنها در مورد عطر در مورد خیلی چیزای دیگه. از کفش و لباس بگیر تا وسایل خونه. جایی که سطح درآمد و رفاه پایینه دیگه این موضوع عجیب نیست

وگرنه تشخیص اصل و فیک که کاری نداره

ریحا که خریدم فیک بودگالری ها واقعا فکر میکنی همه اورجینالن؟نه عزیزم

گرفتم اورجینال بودن 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
من کجا گفتم بی شخصیته؟گفتم عطر جزیی از شخصیت و تیپ حساب میشهارزش داره براش هزینه کردخیلی از همینایی ...

اره من برا پوست و لباسم میلیونی هزینه میکنم ولی مول ب عطر و ادکلن اورج نمیدم

من فیک نمیزنم چون دستم تو جیب خودمه و میتونم هزینشو پرداخت کنم ولی تو شرایط اقتصادی الان کسی که براش ...

دقیقا بحث همینه و نمیشه در شرایط اقتصادی امروز کشور ما بدون لحاظ بحث مالی دیگران رو به راحتی قضاوت کرد