2777
2789
عنوان

اخرش همکلاسی خواهرمو میکشم

| مشاهده متن کامل بحث + 691 بازدید | 45 پست

بیین اول از همه برو مدرسه به مدیر و ناظم بگو 

دوم از همه وایستا مدرسه تعطیل بشه دختره رو بگیر بترسونش 

نزنش چون میره میگه منو زدن 

ولی بترسون استین لباسشو بگیر بکش بکو اگه یکبار دیگه خواهر منو اذیت کنی 

فقط بشنوم یکاری باهات میکنم هر شب گریه کنی انقدر میزنمت که صورتت خونی بشه انقدر زشت بشی که اون موقع همه حالشون از تو بهم بخوره و از تو بدشون بیاد😏

اسمم مال قدیمه به خاطرش تعلیق شدم  کاش میشد عوضش کرد😐😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه برای چی؟ مشکلش چیه با خواهرتحتمن از خواهرت دفاع کن گناه داره بعدن واسش تروما میشه

بخدا نمیدونم 

خواهرم باهمه ی همکلاسی هاش خوبه همش همو بغل میکنن براهم هدیه میبرن  خونه هم میرن  فقط این عوضیه باخواهرم مشکل داره حتی خود معلمشون متوجه شده این دختره و دوستش  با خواهرم مشکل دارن دوهفته پیش جلسه اولیا مربیان به مامانم گفته بود ...مامانمم گفته اشکال نداره بچن ..

من فکرمیکنم به خواهرم حسودی میکنن...

خواهرم میگه یه بار با یکی همو بغل کرده بودیم اومدن جدامون کردن دختره ودوستش😑

چو تخت پاره بر موج رها رها رها من 🌊🕊
چون میگه میترسم دختره باهام قهر کنه

دقیقا مثل دخترخواهرمه

بنده خداخیلی مودب ومظلومه ویکی ازهمکلاسیاش خیلی ادیتش میکنه

اونم دوست نداره مادرش بره شکایت کنه تادختره باهاش قهزنکنه

چون میگه میترسم دختره باهام قهر کنه

خیلی داری تند میری چه خبره اونا دوتا بچه  هستن امروز دعوا می کنن فردا آشتی می کنن 

اول به خواهرت یاد بده خودش باید از حقش دفاع کنه همیشه که تو کنارش نیستی اگه دیدی بازم اذیتش می کنه یه گوشزد بش میدی این حرفا چیه میزنی می‌کشمشو فلان  

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اگه دختر خودت بود بدتر میکردی

بخداااا فکرکن خون از دماغ بچت بیاد 

اگه جای خواهرم و اون دختره عوض شده بود الان مادره اون دختره دنیارو رو سر ما خراب کرده بود 

مامان من همش میگه اشکال نداره 

از دست مامانمم حسابی گریه کردم انگار نه انگار بینی بچش خون اومده

ایول کاری که دوست دارم درواقعیت با این دختره انجام بدم و دقیقا گفتی😈

عشقم فعلا بهش بگو اگه دیدی ادامه میده در واقعیتم انجام میدی😂😂

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه

وای یاد خیلی چیزا افتادم خدا لعنت کنه کسایی که بچه هاشون رو هار و بی عاطفه بار میارن

منم تو مدرسه این چیزا رو تجربه کردم 

شاید خیلیا باورشون نشه که یه بچه بتونه انقدر وحشی باشه

هر کار لازمه بکن برا خواهرت ولی بعدشم مطمئن شو که رفتار بدشو کنار گذاشته چون ممکنه خواهرت رو بدتر بترسونه که حتی تو خونه هم نتونه بیاد شکایت کنه

ولی استاترسعی کن آروم باشیاگه تهدید و اونا بکنی خدایی نکرده بلایی سراون بچه بیادگردن تو میندازن

تهدید جسمی نمیکنمش 

بجاش میگم میندازمت زندان یا ازت شکایت میکنم چون بینی خواهرم بخاطرت خون اومده

بخدا نمیدونم خواهرم باهمه ی همکلاسی هاش خوبه همش همو بغل میکنن براهم هدیه میبرن خونه هم میرن فقط ا ...

واااا

با مامانش صحبت کن حتمن مدرسه بگه بیاد و بعد بچه رو با خواهرت بگن بیان جلوی مامانش و بقیه از خواهرت عذربخواد

حتمن سعی کن‌پیگیری کنی 

خواهرت به مرور‌ وگرنه ممکنه‌حالش از مدرسه به هم بخوره

- حامی حقوق حیوانات 🐾🎀🧡
واااابا مامانش صحبت کن حتمن مدرسه بگه بیاد و بعد بچه رو با خواهرت بگن بیان جلوی مامانش و بقیه از خوا ...

من همینکارو میخواستم انجام بدم ولی مامانم همش میگه دخالت نکن تقصیر توعه بچه ضعیف و منفی باف شده و فکرمیکنه بقیه باهاش دشمنی دارن 

اخه بااین رفتارایی که نشون میدن اگه باهاش دشمنی ندارن پس چشونه !   نمیدونم مامانمم فقط بهم میگه تقصیرتوعه