پسری که ۲۹سالشه به هرحال قبل منم با دخترا آشنایی داشته نمیشه گذاشت پای ندونستن ،تا ازش درخواست چیزیو نکنم اصلا خودش هیچ پیشنهادی برای هیچی نمیده ولی وقتی من ازش درخواست میکنم هزینه میکنه مثال بخوام بزنم سه بار باهاش رفتم بیرون دوبار اولو با اینکه کلا ساعتی ک میتونه بیاد دیدنم ۷عصر به بعده همش منو میبرد کافه ی رفیقش که بستنیو نسکافه اینا داشت هیچم نمیگف شامی چیزی منم بعد از دوبارقرار گفتم ما مناسب هم نیستیم گفت چرا گفتم تو یبار در هفته میای هیچ ارزشی نمیدی دیگ پسری ک یبار در هفته رو نمیتونه، از پس زندگیم برنمیاد گف نمیدونستمو فلان این سری اومد یه عالمه خوراکی خرید با یه شاخه گل ولی رفتیم کافه سنتی که هم قلیون و غذا داره ،قلیون و سرویس گرف دیدم تا حرف شام نمیزنم اصلا هیچی نمیگ راجبش بعد ک گفتم خودم گرف این چیزا رو من بخوام بیان کنم حس میکنم واقعا زشته خود طرف باید شعورش برسه دیگ🥲نیتشم مثلا ازدواجیه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
اول از همه طرز رفتارش با دیگرانباشما میتونه نفش بازی کنهولی با آدمهای اطرافش که نه
دیروز یکی داشت اسفند دود میکرد من خودم آدم خیلی احساسی ای هستم این نگفته خودم میخواستم اینکارو کنم ولی زودتر برگشت بهم گف تو پول نقد داری!!!! من دیگ خودم دادم ولی ازاین حرکتش بدم اومد کار خیرم میخواد بکنه رومن حساب میکنه😂