2777
2789

در نظر بگیرین وضع روحیم خیلی خیلی خرابه 

چند وقت یبار باید برم

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

پول اونم نداریم متاسفانه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تراپیست ندارم

اگرم داشتم نمیرفتم

گرونه

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

تراپیستتتت؟؟؟؟اکسیوز می تراپیست؟؟؟؟؟؟؟عزیزم من نهایت یه قهوه میخوزم با کاکائو یه آهنگ شاد گوش میدم😅 ...

وضع من داغون تر از این حرفاست که با اینا خوب بشم

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

تراپیست داریم مگه ؟اهمیت میدیم ب خودمون مگه؟البته ک اگه ی تراپیست عالیه رایگان موجود بود هرروز می رف ...

راست میگی

ما انقد درگیر میشیم که هزینه کردن برای خودمون یادمون میره

وضع من داغون تر از این حرفاست که با اینا خوب بشم

ولی خب جدای شوخی من یجا رفتم 

۲۰ میلیون گرفت ۱۰ جلسه انقدددد چرت گفت ترجیح دادم خودم خوب کنم خودمو😐😐😐😐

بیشعوررررر وسط حرف من ساعتو نگاه میکزد نزدیک ۴۵ دقیقه زنگ میزد منشی میگفت ناهارمو گرم کن 

حالا من با اشک😐😐😐🥺

یبارم گفت عیب نداره کلا تو تاریخ آدمایی که سختی کشیدن زیادن توام یکی از اونا😐😐😐😐😐😐😐😐

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
ولی خب جدای شوخی من یجا رفتم ۲۰ میلیون گرفت ۱۰ جلسه انقدددد چرت گفت ترجیح دادم خودم خوب کنم خودمو😐� ...

آخه تحقیق‌نکردی چرا خیلی گرون گرفته جلسه ای ۲ تومن

بهترین تراپیست دیگه تو شهرمون جلسه ای ۳۵۰ عه

آخه تحقیق‌نکردی چرا خیلی گرون گرفته جلسه ای ۲ تومنبهترین تراپیست دیگه تو شهرمون جلسه ای ۳۵۰ عه

دوست احمقم گفت تازه یارو از فرانسه اومده خیلیییی کارش میگن خوبع بیا باهم بریم رید بدتر به جفتمون😅😅

Boş ver be gitsin:)Allah büyük🤍Her acının bir ahı vardır🙂Bir of çekersin biter her şey...........
آخه تحقیق‌نکردی چرا خیلی گرون گرفته جلسه ای ۲ تومنبهترین تراپیست دیگه تو شهرمون جلسه ای ۳۵۰ عه

نه بابااااا این پول خون باباشو گرفففف اصن حرف نمیزد باهام جلسه اول حزرف زدم از جلسه دیگه میگفت دفترتو باز کن راه های موفقیت و اینا بگم 

احمق حالیش نبود دارم میمیرم تو حال بد😐😐😐😐😐

باید باهام حرف بزنه،

منی که داغونم راه موفقیت به چه دردم میخوره

ولی خب جدای شوخی من یجا رفتم ۲۰ میلیون گرفت ۱۰ جلسه انقدددد چرت گفت ترجیح دادم خودم خوب کنم خودمو😐� ...

وای اون لحظه ک ب فکر ناهارش بوده و تو داشتی اشک میریختی 🥲😂😂😂😂😂😂😂