2777
2789
عنوان

اینو یکی برام تو چالش نوشته بود🤣🖼️

| مشاهده متن کامل بحث + 3996 بازدید | 136 پست

اسی من خودم ادمیم که به حرف دیگران اهمیت نمیدم یعنی مهم نیست برام

یجا دلم بخاد نظر میپرسم یجا دلم بخاد نمیپرسم کلا بستگی به مودم داره و در مقابلش نوع حرف دیگران برام مهمه یعنی معتقدم تا بیاحترامی نکردم کسی حق بی احترامی بهم نداره و قطعا جواب میدم

ولی واسم سواله شما با این حجم از فاز منفی چطور کنار میای؟

بعضی مواقع دلت نمیگیره واقعا؟

یا بخای جوابشون بدی؟ 

من خودم یبار تو تاپیکت گفتم قبلا خیلی دوست داشتم ولی بعدا چون به کاربری حرف زدین یطورایی دل سرد شدم ازتون اما نیومدم اون حسمو با بی احترامی بیان کنم خیلی عادی بهتون گفتم تازه علتشم پرسیدید و هیچ بحث خاصی اتفاق نیافتاد  

یعنی درکل منظورم اینه خونسرد بودنت خیلی زیادیه یا جواب بده یا تاپیکایی که میدونی هیت میگیری نزن بنظرم اینطور خودت هم راحت تری) مثلا همین قضیه خیانت رو ده ها بار دیدم کاربر ها زدن به روت و من خودم پشت گوشی دلم میگرفت(

بازم تصمیم گیرنده خودتی عزیزم انشالا همیشه کنار باران جان و همسرتون زندگی سراسر ارامش و پر از لبخندی داشته باشین❤️

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

اسی من خودم ادمیم که به حرف دیگران اهمیت نمیدم یعنی مهم نیست برام یجا دلم بخاد نظر میپرسم یجا دلم بخ ...

عزیزم تو واقعیت وقتی کسی بهم تو بگه من باهاش کلا قطع ارتباط می‌کنم اما اینجا مجازی اصلا آدما و حرفاشون مهم نیستن که بخوام آرامش خودمو خدشه دار کنم اون کسی هم که بی احترامی میکنه صددرصد از یه مشکل روحی عذاب میکشه ‌وگرنه آدم سالم نیازی به توهین کردن و بی احترامی نداره مخصوصا دربرابر آدمی که بهش آسیبی نزده بی احترامی نکرده پس شخص خودش داغون هست 

درکل تو این سالها هر توهینی شده فراموش کردم جز یک نفر که هیچ وقت از دلم پاک نمیشه حرفاش و شک ندارم یعنی از روز روشن تر برام تقاص حرفاشو پس میده اون روز امیدوارم یاد من بیفته که از کجا داره میخوره بقیه هم حرفاشون مهم نیستن 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم تو واقعیت وقتی کسی بهم تو بگه من باهاش کلا قطع ارتباط می‌کنم اما اینجا مجازی اصلا آدما و حرفاش ...

امیدوارم انقد دلت بزرگ باشه که هیچ ناراحتی بهش راه ندی عزیزم 

واقعا تا حالا ندیدم کسی رو ک انقد نسبت به حرفا بی اعتنا باشه که قطعا کارت درسته

چون مجازی طرف حرفشو میزنه و میره و مهم واقعیت زندگیه

اما بخاطر این تصمیم گرفتم نظرمو برات بنویسم چون برام جالب بود من خودم بعضی مواقع بجای تو دلم میگرفت و این حجم از نفرت اادما اونم بدون هیچ دلیلی سوال بود برام که دل بزرگ تو جواب سوالم شد ❤️

ღ... گـــهـے گِریان ♬گهـے خَندانـ ♬گهـےچو ابـر سرگردانـ ♬ گهـے عاقلـ ت‌را‌زعاقل‌گهی‌نادان‌ت‌ر‌ازنادانـے... ღ

امیدوارم انقد دلت بزرگ باشه که هیچ ناراحتی بهش راه ندی عزیزم واقعا تا حالا ندیدم کسی رو ک انقد نسبت ...

مرسی عزیزم شما لطف. داری 

بعضی وقتا آدم تو شرایطی قرار می‌گیره که باعث میشه خیلی از قبل قوی تر بشی من الان تو این موقعیت هستم شاید به ظاهر اون شرایط کشنده. باشه اما از تو یه آدم قوی میسازه که دیگه مشکلات کوچیک و حرفای دیگران به راحتی زمین نمیزنتت همین که به شدت اعتقاد دارم هیچ کار خدا بی حکمت نیست ❤️

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مرسی عزیزم شما لطف. داری بعضی وقتا آدم تو شرایطی قرار می‌گیره که باعث میشه خیلی از قبل قوی تر بشی من ...

زندگیت در ارامش عزیزم

انشالا کنار باران جان و همسرتون بهترین هارو تجربه کنید❤️

زندگیت در ارامش عزیزمانشالا کنار باران جان و همسرتون بهترین هارو تجربه کنید❤️

قربونت عزیزم همچنین 💕

کامل نیست عکس هام دوسه تا نصف هست با چشم و ابروم هم جدا میذارم

عزیزم خوشگلی 😍اگه دوست داشتی عکس همسرو دخترتم بذار😍

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

ممنون عزیزم عکس دخترم

عزیزم خداحفظش کنه منم یه دخترسه ساله دارم 😍

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

میشه عکستو ببینم انقدر تعریفشو شنیدم ولی ندیدمت

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم