2777
2789
عنوان

بچه هاتون چه حرف بامزه ای میزنن که ذوق میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1374 بازدید | 83 پست
پسرمن سه سال و نیمشه دیروز که باباش رفت شمال برای کار اومد پیشم نشست داشت صورتمو نازمیکرد میگه مامان ...

عه شما هستین خوبین شماااا...

نبودین گفتم شاید تعلیق شده باشین چون منو باز تعلیق کزدن

آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه خاکی گیشت کوردان دلی پاکمه...

عه شما هستین خوبین شماااا...نبودین گفتم شاید تعلیق شده باشین چون منو باز تعلیق کزدن

سلام ممنون خوبم شکر شماخوبید؟من تعلیق نشدم ولی بی دلیل اکانتم بالانمیاورد.اعلاناتم هم خطامیزد

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام ممنون خوبم شکر شماخوبید؟من تعلیق نشدم ولی بی دلیل اکانتم بالانمیاورد.اعلاناتم هم خطامیزد

خوبم ممنون آقا ارسلان خوبن...اها اره سایت بعضی وقتا قاط میزنه الان من ۲۰روزه ک پروفم تاییید نشده تا امروززز...والا من باز تعلیق شدمممم🤦‍♂️اینقدر خط گرفتم خسته شدم

خوبم ممنون آقا ارسلان خوبن...اها اره سایت بعضی وقتا قاط میزنه الان من ۲۰روزه ک پروفم تاییید نشده تا ...

ممنون ارسلانم خوبه شکر

سایت که داغون‌شده .ویرایش نمیشه کرد الکی سایت میپره اعلانات نمیاد الکی تعلیق میشه🤦🏻‍♀️

از قوى‌ترين بهونت، قوى‌تر باشᥫ᭡
ممنون ارسلانم خوبه شکرسایت که داغون‌شده .ویرایش نمیشه کرد الکی سایت میپره اعلانات نمیاد الکی تعلیق م ...

واسه منم خرررابههههه بخدااا یکی از تاپیکام اصلا نیستش😂

خودم بچه ندارم

دختر داییم سه سالشه شب گفت میخواد بغل من بخوابه 

نصف شب پاشد میزد به من می‌گفت مهسا مهسا فضاییا دالن میان🤌🏻😂

کاربری از اوایل مهر به بعد دست منه💛

پسرم کلاس دومه،،،کتابشو دادم دستش بخونه دیدم داره دزدکی نگام میکنه و ریز ریز میخنده،، گفتم چیه؟؟؟ گفت مامان اینقدر تو خوشگلی که دلم میخواد همش نگات کنم برای همین نمیتونم کتابمو بخونم

هر وقت از دستش ناراحت میشیم ، میگه یک چیزی می خواستم بهتون بگم ولی دیگه نمیگم 

میگه من دوست ندارم عاشقتم 😂

گاهی اوقات هم حرفای بد میزنه ،میام دعواش کنم بیشتر خنده ام میگیره😂 

😐🤷🏻‍♀️

پسر داییم 5 سالشه به مامانش میگه میخام برای خودمو و بابام زن بگیرم

بچه تصوری از این نداره که مامان خودش زن باباشه!

می دونی سخت از انتظار چیه؟  انتظاریه که می دونی پایان نداره....

همه چیو توی فارسی و ارمنی غلط میگه 

فردوسی رو میگه فقدوشی

مایریک رو میگه ماخریگ

غذا رو میشه فضا 

دوست دارم رو میگه دوسی 😂

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ