2777
2789
من بخاطر همین وضعیت ۴ روز گریه کردمدوتا دندونم به عصب رسیده عصب کشی خالی بدون پر کردن پیش متخصص ریشه ...

اره درک میکنم من خودم همه دندونام خرابه بیمه دارم ولی ازسرشون باز میکنن خاطره خوشی ازشون ندارم

فعلا که درد ندارم تحمل میکنم به بابام فشار نیاد😞

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
بلهوقتی آزاد دارو میخریم یکسان نیست قیمتبرای من خیلی پیش اومده که مسکن و سرماخوردگی رو با قیمتای مخت ...

چه جالب من اینو نمیدونستم

فکر میکردم مثلا آنتی هیستامین از یدونه شرکت تمام داروخونه ها یه قیمته😐

وای باورم نمیشه

کم دردسر داشتیم حالا باید بگردیم دنبال داروخونه ارزون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بخاطر همین وضعیت ۴ روز گریه کردمدوتا دندونم به عصب رسیده عصب کشی خالی بدون پر کردن پیش متخصص ریشه ...

۸ میلیون چرا؟؟ 

من عصب کشی ۲ و خرده ای انجام دادم،از جاهای دیگه هم بپرس 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
من مامانمو می‌خوام ببرم دکتر جرات نمیکنم برا دندون خودمم ناراحتم خیلی گرونه

از خیلی یه چیزی اونطرف تر

آخه خدارو خوش میاد بخاطر یه عصب کشی خالی ۸ میلیون پول میگیرن

هیشکی ام بالاسرشون نیست

بخدا مظلوم ترین مردم دنیا ماییم که با این همه ثروت حتی خدمات درمانیمون ارزون نیست 

از خیلی یه چیزی اونطرف ترآخه خدارو خوش میاد بخاطر یه عصب کشی خالی ۸ میلیون پول میگیرنهیشکی ام بالاسر ...

ناراحت کنندس به خدا انصاف نیست دکترا هم پررو

کلا دندون کشی و...گرونه.آوم جرات نمیکنه بره درست کنه.

من الان ۲یا۳ساله دندونام خراب شده بایدبرم بکشم.به هرکی میگم میگه برودرست کن .مگه میشه تواین گرونی درست کرد؟

چاره نیس میخام بکشم کلا مصنوعی بزارم🥲

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
اره درک میکنم من خودم همه دندونام خرابه بیمه دارم ولی ازسرشون باز میکنن خاطره خوشی ازشون ندارمفعلا ک ...

منم مثل تو

اما دیگه نمیتونم نرم دنبالش به عصب رسیده

کاش یه خیریه ای چیزی بود حداقل دوتومنشو گردن میگرفت

مگه چند درصد از مردم ایران اونقدر درآمد دارن که واسه یه دندون ۱۵ خرج کنن

۸ عصب کشی باشه حتما تا پر و روکش میشه ۱۵ تومن

شاید شما جای انجام دادین که بیمه قبول کردن عصب کشی همین قیمت هاست دیگه

نه بیمه ندارم که!!! روستاییه که اونم فقط واسه درمان های واجبه 

دوهفته پیش ۵ و ۶۰۰ دادم یدونه دندونمو کامپوزیتشو سطحی ترمیم کرد،یدونه هم عصب کشی و پر کرد! اولین باره میبینم ۸ تومن برا عصب کشی فقط

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰