2777
2789
عنوان

پوستم چطوره نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داره ولی خیلی تابلو نیس خودم دقت میکنم داره

اهان اسی یادم اومد چی استفاده کردم. ابرسان های ایرانی ، ژل الویه ورا، ابرسان حاوی خیار و سرم سی استفاده کردم. پنکک و کرم پودر هم یه مدت نزدم. جاش مرطوب کننده رنگی یا سی سی کرم زدم‌برای بیرون.‌همه ایرانی و همه رو از دی جی گرفتم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
کاش این منافذ بسته شن

همین کارا که بالا گفتم انجام بده.انشاا...رفع میشه. چون من ذاتا پوست خوبی ندارممم. با این کارا  ،اوکی ش کردم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
سلام عزیزمبرای منافذ تونر اوردینری خوبهو باید پوست آبرسانی عمقی بشهیه آبرسان خوبم استفاده کن

معصومه جان ابرسانی عمقی منظورتون چیکار کنم نمیدونم

معصومه جان ابرسانی عمقی منظورتون چیکار کنم نمیدونم

یه آبرسان خوب مثل هیالورونیک اسید اوردینری بزن

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋
اهان اسی یادم اومد چی استفاده کردم. ابرسان های ایرانی ، ژل الویه ورا، ابرسان حاوی خیار و سرم سی استف ...

مرسی گل 

اره منم باید یه ابرسان خوب بخرم 

همین کرم پودرا کارو خراب مبکنه منم زیاد استفاده میکنم