2777
2789
عنوان

چندفرزندیا بیان

112 بازدید | 10 پست

یه پسر۹ساله دارم یه ۳ساله ونیمه یه دختر۳ماهه.وسطیه به شدت اذیت میکنه اززمان تولد دخترم خیلی حساس وبداخلاق وحسودشده .میدونم میگیدبیشتربهش برس ولی سخته نوزادبیداریش توجه میخواد خوابشم وقت استراحتمه.شماچه کارمیکنید ازحسودی بچه هاتون نسبت به هم کم شه؟

منم بچه وسط بودم از وقتی اخری بدنیا اومد من به تاریخ پیوستم😐

باهاش صحبت کنید که نی نی نیاز به مراقبت زیاد داره  و موقتیه و جایگاهش تغییر نکرده

بچه وسطیا خیلی گناه دارن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم اون هنوز کوچیک بوده یکی دیگه اومده🥺

دختر منم سه سالو نیمشه این اگه خواهر برادر داشت 

مطمعنم خفش میکرد

سن حساسشه 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خواهر من چهار ر تا بچه داره سومی 3 سالشه چهارمی 4 ماهشه حسودی میکنا دائم گریه میکنه کوچیک روومیخواد خفه کنه میجور شده دخترش ک 3 سالشه بیشتر بزاره خونه مادرم و بیشتر اوقات همسرش با خودش میبره سرکار چون غیرقابل کنترل میشه 

خواهر من چهار ر تا بچه داره سومی 3 سالشه چهارمی 4 ماهشه حسودی میکنا دائم گریه میکنه کوچیک روومیخواد ...

بهترین راه همینه که پدری یامادربزرگی کسی جای مادرو پرکنه ولی مامانم نزدیکم نیست شوهرمم وقتشونداره

باااااید برای سه ساله وقت بگذاری  

وگرنه روز به روز مشکلات بزرگتر میشه 

نوزاد رو دوی پا میگذاری  براش کتاب بخون  نقاشی کن نوازشش کن زیاد بغلش کن 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
خیلی جیغ میزنه وسطی ورواعصابه هرچی محبت میکنم بدتره جیغ میزنه کوچلوروهم بیدارمیکنه

بشین باهاش حرف بزن ..بگو مامان هر سه تاتون برام عزیزین تازه شما باید بیشتر کمک مادر باشی خواهرت به کمک دوتامون بیشتر نیاز داره تا هم قد شما شه باهم میخواین برین بیرون شما علاقه رو بینشون بیشتر کن بزرگ بشن حس رقابت پیدا میکنن ..خیلی سخته میدونم ..همیشه بچه وسطی حساس تر میشه