2777
2789
عنوان

حساسیت به پروتئین گاوی

131 بازدید | 47 پست

دخترم یه ماهشه، چند روزی بود رو صورتش و زیر گلوش جوشای قرمز زد، بردم دکتر گف حساسیت داره به پروتئین گاوی، اخه پس چرا از روز اول جوش نزد، گفت شیر خشک مخصوص، خودتم لبنیات نخور، چون شیر خودمم میدم، یه پماد هیدروکورتیزونم نوشت، کیا مثل من بودن؟ خیلی ناراحتم ، هم اینکه اصن نمیدونم باید چیا بخورم چیا نخورم، هم اینکه این جوشا کی میرن پس،  شیر خشک بز خریدم براش ولی خیلی گرونه

اصلا ناراحت نباش پسرمنم اینطوری بود تا ۶ماهش بشه به لبنیات و گوشت گاو اینا لب نزدم بجاش ماست گوسفندی پنیرش و گوشتش استفاده کردم بعد ۶ماه درست شد

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پماد رو بزن میرن.هرچیزی که داخلش پروتئین حیوانی باشه نخور.پفک.کره.پاستیل شیر.ماست.پنیر.دختر من به غذاهای دریایی.آجیلم حساسیت داره.درضمن اگه داخل مدفوعش خون دیدی نترس بخاطر حساسیتشه

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
اصلا ناراحت نباش پسرمنم اینطوری بود تا ۶ماهش بشه به لبنیات و گوشت گاو اینا لب نزدم بجاش ماست گوسفندی ...

من که اصن گوشت گاو نمیخورم، خداکنه تا شش ماه باشه اینم، یعنی بعد شش ماه همه چی خوردی؟

من که اصن گوشت گاو نمیخورم، خداکنه تا شش ماه باشه اینم، یعنی بعد شش ماه همه چی خوردی؟

اره عزیزم بر منم جوش قرمز یا ی چیزایی شبیه تاول میزد صورتش منم عین شما ترسیدم الان ماشالله بزرگ شده از ۶ماه ب بعد هم هم خودم ب ب پسرم همه چی دادم خورد نگران نباش ۹۰درصد بچه ها اینجورین خودتم مثلا حلواشکری ارده اینجور چیزا زیاد بخور

دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
باشه نمیخورم دیگه ، اخه پماده کورتونه

خب ۳ روز تا ۵ روز باید استفاده کنی نه بیشتر بعدم پماد ثمین هم بزن مخصوص کودکانه.درضمن دکتر به من گفت بجز گوشت گوسفند هیچ کدوم دیگه از محصولاتش رو استفاده نکن. به هرچیزی که میخوری دقت کن چون باعث زخم روده میشه بعد خون در مدفوع

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
دختر منم یک ماهگی جوش های ریز زد، توی 3هفته ازبین رفت و خشک شد پوستشمیگن این جوش‌ها به خاطر خشکی پوس ...

کرم مرطوب کننده میزنم ، اره اینم پوستش خشک و زبر شده ، زیاده اخه ، دکتر گفت حساسیته ، من خودم اول فکر کردم از خشکیه، شما جوشاش زیاد بود؟ این یه حالتی مثل اگزما شده قرمزه

سلام پسر من هشت سالشه حساسیت به پروتئین گاوی داشت من زیر نظر دکتر خودم کامل رژیم گرفتم تا ۸ ماهگی خودم دیگه خودم رژیمم تموم شد نزدیک یک سال هم دیگه ماست خورد و کم کم بقیه ی چیزا .نگران نباش فقط سختیش واسه مادره اگه دکتر گفته خودت رژیم بگیری باید هر چیزی که به گاو میرسه را حذف کنی فعلا تا دکتر بگه .پسر من مدفوعش مخاطی بود و رگه های خون دفع میکرد .حواست باشه کباب گوسفند هم گاهی ی ذره گاو بهش میزنن .ماست و پنیر گاو گوسفند و ... کلا لبنیات کیک کلوچه شیرینی پفک همه لبنیات داره