2777
2789
عنوان

یه سوال درباره کسایی که تنهایی بچه بزرگ کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 174 بازدید | 36 پست

شرایط رو بسنج

اگر شرایط مالی و استقلال بعد از طلاق داری  و حالت الان بده و هیچ جوره درست نمیشه جدا شو 

فقط پیش بچه درددل نکن و باباشو‌خراب نکن پیشش 

اون نیاز داره به دوست داشتن باباش

علت میل به طلاقت چیه؟

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

توی این حالتی که شما توصیف می‌کنی که مادر آگاهی،امکانات و محبت داره،حتما که بچه چندان سختش نمیشه مگر ...

من تا امروز جلو بچم حتی باهاش بحثم نکردم که یه وقت بچه اذیت نشه خیلی موقع ها دلیل برای دعوا داشتم ولی دعوا نکردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شرایط رو بسنجاگر شرایط مالی و استقلال بعد از طلاق داری و حالت الان بده و هیچ جوره درست نمیشه جدا شو ...

همسرم مواد می کشید نمی دونم از کی من ۱ ماهه متوجه شدم دیدم اخلاقش عوض شده توهم میزنه همش می خواد دعوا کنه منم سریع اومدم خونه مادرم برای خودم نمی دونم چرا اصلامهم نیست همش میگم می تونم از پس بچم بر بیام باهاش بهم خیلی خوش می گذره کل دنیارو میرم باهاش می گردم ولی اونو نمی دونم چه حسی داره ولی وقتی می گه بابا دلم می خواد بمیرم

همسرم مواد می کشید نمی دونم از کی من ۱ ماهه متوجه شدم دیدم اخلاقش عوض شده توهم میزنه همش می خواد دعو ...

عزیزم🥺🥺🥺🥺

قبل از قضیه مواد دوستش داشتی ؟ زندگیت مشکل حاد داشت؟

[QUOTE=361849621]عزیزم🥺🥺🥺🥺 قبل از قضیه مواد دوستش داشتی ؟ زندگیت مشکل حاد داشت؟[/QUOTE مشکل داشت ...

انگیره دارب ترکش بدی؟

خودش نیومده دنبالت؟ تلاش کنه برا ترک؟

انگیره دارب ترکش بدی؟خودش نیومده دنبالت؟ تلاش کنه برا ترک؟

اصلا دوست نداره اولش مثل یه بیماری نگاش کردم حالش بد شد رفتیم بیمارستان از بیمارستان اومدیم مثل یه بچه باهاش رفتار کردم محبتش کردم گفتم ترک کنه نخواست گفت همینجوری راحته خیلی حرفای بدی هم هم خودش هم خانوادش به من زدن کلا یه جوری از چشمم افتاد که انگار وجود نداره بچرم نمی خواد 

من تا امروز جلو بچم حتی باهاش بحثم نکردم که یه وقت بچه اذیت نشه خیلی موقع ها دلیل برای دعوا داشتم ول ...

دکتر هلاکویی یه مجموعه داره به اسم والد تک‌سرپرست،بنظرم گوش کنین حتما که کمک‌کننده‌س.

یک مادر قوی،دانا و مهربونی،حتما که از پسش بر میای💪

خودت رو هم بهم نریز از الان بخاطر کمبود احتمالی که فرزندت حس می‌کنه،بچه‌ها در بهترین شرایط هم که بزرگ شن باز هم شکایات خودشون رو از والدین خواهند داشت،مهم اینه که شما الان با واقع‌بینی تصمیمی بگیری که به نفعش باشه❤️

اخه عزیزم واقعا توانش نداره یا دلیل دیگه ایه؟؟

از اولش بی مسئولیت بود و فراری از کار.. الانشم سر بحثش با مامانم افتاده سر لج.. زایمان که کردم مامانم اومد هفت روز پیشم موند که ازم مراقبت کنه،همسرم شروع کرد پشت سرمامانم به من بد گفتن که مامانت فلان کارو اینجوری میکنه فلان غذا رو اینجوری میپزه..انقد گفت که منم به مامانم گفتم و احترام برداشته شد..بعدش دیگه نه سرکار رفت نه با من و مامانم حرف زد که مجبور شدم هفتمین شب زایمانم مامانمو راهی خونش کنم..بعد رفتن مامانمم مدام بهم میگه توام کم کم جم کن برو یا صابخونه حرف زدم که پونزدهم باید خونه رو تحویل بدم

واقعا بره به جهنم فقط برای بچم ناراحتم

طبی‌عیب ناراحت باشی ولی تو غصه نمون از اون طرف هم این باعث بشه برا جبران نبود باباش زیاد از حد توجه کنی و باج عاطفی بدی و لوسش کنی 

یه مادر مهربون شاد نرمال باش براش 

خدا کمکت میکنه مطمئن باش 

والا پدرمادرای ما هم طلاق نگرفتن ولی اختلافاتشان آسیب زد بهمون 

دنیا جای آرامش نیست همیشه یه چیزی میلنگه 

تو میتونی بچه ت رو به آرامش و شادی برسونی