2777
2789
عنوان

خواستگار تاجر یا پزشک متخصص

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 33 پست
مشکل تاجر بدون تحصیلات اینه که ممکنه اصلا ارزش هاتون از اول با هم متفاوت باشه.

آره شاید نتونم زندگی کنم😬

ولی پزشک های متخصص هم خیلی خودشیفته اند و نگاه از بالا به پایین دارند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قطعا تحصیلات حرف اول رو میزنه تاجر اگه ورشکست بشه هیچی نداری دیگه لخوش باشی بهش

باهات موافقم

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
هیچ کدوم منتظر پزشک با خونه میشینم،ده سال بزرگتر پزشک باید لاقل یه خونه را داسته باشه!!!!!!!!!!

پزشک های الان دیگه مثل قدیم نیستند حقوق هاشون کفاف اجاره رو هم نمی‌ده🙄

هیچ کدوم منتظر پزشک با خونه میشینم،ده سال بزرگتر پزشک باید لاقل یه خونه را داسته باشه!!!!!!!!!!

باور کن پزشکا خیلی دیر به درامدی که بهش باهاش خونه خرید میرسن

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
اسی جان واقعیتش پولدار بی سواد تو چشم من یکی ارزشی نداره البته نگرش ها باهم فرق می‌کنه

ولی خب زندگی و لایف استایل خوبی دارند همسرانشون خرید بی دغدغه کادوهای خوب .

ببین میگی متخصصه هنوز بنده خدا تازه درسش تموم شده قطعا چن سال دیگه اوضاعش بهتر میشه

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم

خب مگه حتما باید خودش بخره؟یکی که وًع باباش هم بد نباشه لاقل بتونه کمکش کنه،البته من بین این دوتا نظرم رو کسی هست که پولداره،قطعا احترام برات قائل میشه که ادامه تحصیل دادی و بهترین رشته را قبول شدی ولی دکتره چون خودشم تو همین مسیره خیلی هم برات ارزش قائل نمیشه

قطعا تحصیلات حرف اول رو میزنه تاجر اگه ورشکست بشه هیچی نداری دیگه لخوش باشی بهش

تاجر حتی اگه ورشکت هم بشه اون که درصد کم این اتفاق براشون میوفته اونقدر ارتباطات داره که شش ماهه دوباره میلیادره، فک میکنید الکی به اینجا رسیده ن، نبوغ اقتصادی داشته که اونو هیچ جوره نمیشه ازش گرفت درست مثل علم پزشک 

آقا هستم

آره شاید نتونم زندگی کنم😬ولی پزشک های متخصص هم خیلی خودشیفته اند و نگاه از بالا به پایین دارند

اره صرف پزشک بودن معنیش این نیست که شباهت فرهنگی دارید یا ارزشاتون یکیه.  در هرصورت باید با هردو نفر رفت و امد کرد و دید که کدوم کیس مناسب تریه. 

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
خب مگه حتما باید خودش بخره؟یکی که وًع باباش هم بد نباشه لاقل بتونه کمکش کنه،البته من بین این دوتا نظ ...

دقیقا منم همین نظر رو دارم پول واقعا مهمه توی زندگی هم طرف منو بالا می‌دونه و زندگی در رفاهی خواهم داشت ولی دکتر متخصص همیشه نگاهش اینه که من پایینم با اینکه زندگی در رفاهی کنارش ندارم فقط اسمش دکتره

مغرور نباش یه چش بهم بزنی ...تایپک میزنی از مادر شوهر ....همینجا. چند روز دیگه هم شصت سالت میشه ...فکر میکنی جونی ....وقتیکه که قهقه خنده ات تا سر کوچه نرفت پیرشدی....تند میری ....اینهایی که میخونی اینجا یه چشم بهم زدن دیگه همه بالا شصت یم ...خداحافظ خانم دکتر...

در ضمن سوادت اگه با دکتر متخصص یکی نباشه بدرد نمیخوره 22ساله فوقش لیسانسه مدرکت....دلم بحالت میسوزه ..چون هیچ کدوم اینهایی که واسش قر میدیدبدرد زندگی نمیخوره

پزشک ها هم خیلی نگاه از بالا به پایین دارند😬

باز آدم زورش نمیاد میگی طرف باهوش بوده کل حوونیش صرف درس خوندن کرده اینا حق داره قیافه میگیره 

اینکه یه پولدار تازه یه دوران رسیده که هیچ برتری به جز پول نداره چندش اوره 

خودت میدونی راستش من تحصیلات طرف رو به همه چی ترجیح میدم خیلی این موضوع ارزشمنده برام 

طمع کردن تهش سقوط هست قانع باش وسعی کن از زندگیت لذت ببری رسیدم که میگم