2777
2789
عنوان

تا الان تونستین تو دیوار چیزی بفروشین

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 27 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حضوری

من لباس بچه یلدایی آوردم تو دیوار خیلی پیام میدن اما یا میگن پیج داری کانال داری .حضوری نیست .اعتماد نمیکنن 

چکار کنم از منم بخرن

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم

اجاره مغازه رو سپردیم به املاکی یه ماه رد شد خالی موند ...تو دیوار سه ساعته 18مشتری سرحال اومد ...متاسفانه به تعمیر گاه موتور دادیم ..اونهم دزد از اب دراومد وسابقه دار...خیلی باید عاقل باشیو احتیاط

من ی پالتو پلنگی خز  دارم  ترکم هست فقط سایزم نبود از اولش 🥲خیلی ارزون گذاشتم هیچکی نخرید 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

بله هم خرید کردیم هم فروختیم ولی از یک مغازه دار که مبلهاشو گذاشته بود برای فروش تو دیوار رفتیم سفارش مبل دادیم که پوستمون و کند نه مبل میداد نه پولمون اخر با زور شر خر رفتیم پولمون و پس گرفتیم. منظورم اینه از خانگی ها خرید کردیم راستگوتر بودن تا مغازه دارهاش

نه به جز اینکه یه چیز برا فروش بزای رو مردای مریض بیان چرت و پرت بگن چیزی نصیبم نشد

البته بستگی داره چی باشه من لباس مجلسی میخواستم بفروشم تماسش رو غیر فعال میکردم ولی فروختم وسایل خونه بقیه چیزا خیلی مزاحمتی نداشتم

فرزند ادب باش نه فرزند پدر/ فرزند ادب زنده کند نام پدر 🩵
من لباس بچه یلدایی آوردم تو دیوار خیلی پیام میدن اما یا میگن پیج داری کانال داری .حضوری نیست .اعتماد ...

خب دیوار رو حضوری میخرن انلاین کسی اعتماد نداره. باسلام غرفه بزن

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       
البته بستگی داره چی باشه من لباس مجلسی میخواستم بفروشم تماسش رو غیر فعال میکردم ولی فروختم وسایل خون ...

من خیلی پیام میدن اما کسی اعتماد نمیکنه

برام یه صلوات میفرستی 🍀خدایا کمکم کن تا به چیزی که تو دلمه برسم
تو باسلام روی هر جنسی که بزاری20 تومن میگیره

دیگه خدا و خرما رو با هم نمیشه داشت. بیست تومنم نیست ده درصده

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...