خونه خواهرش که میره با خواهر زادش که پسره بازی میکنه اون ۱۰ سالشه باهم میرن تو اتاق یعنی ساعت ها میتونه باری کنه یه بار یواشکی رفتن تو اتاق به خدا که اگه دروغ بگم دیدم یدونه ربات برداشته با دهنش داره صدای شلیک کردن در میاره با خودش بازی میکنه فرمان هم میداد خدایااااا یه دونه تانک که ربات هم میشه برای من فرستاده میگه تولدم اینو بخره تولدش نزدیکه چیکارش کنم
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
مردا کلا همینن من دخترم کوچولو بودمحدوده دو سال تا چهار سال از تین بی طاقتاااا بعد شوهرم ماشین براش میخرید مرد گنده میشست اول یه دل سیر خودش بازی میکرد بعد که سیرمیشد میداد بچه بارها این بچه له له زد گریه کرد میگفت تورو خدا بزار اول من بازی کنم یه چیز بده این فعلا سرگرم شه
محاله منو تو جمع هم سن وسالام یا خانوما ببینی مستقیم میرم اتاق بچه در اتاق رو میبندم با دخترا خاله بازی و ارایش بازی میکنم با پسرا تفنگ بازی و ربات و اینا😂😂😂شوهرمم داره شبیه خودم میشه
کلی هم اسباب بازی دارم خونمون مهمون میاد بچه داره باهاش بازی کنم
کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …
به خاطر اعتراض به وضعیت افتضاح سایت و به خاطر حمایت نکردن نی نی سایتا تعلیق شده بودم ، خیلی بده که پشت هم نیستیم 💔خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️