2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیشه دروغ بگم چون خیلی با هم در ارتباطیم و صمیمی ایممنم چشام نابود شده باید برم حتما

به شوهرت بگو من نميتونم بگم از كى ويزيت بگير از كى نگير 

والا آرايشگاه برى ابروتو بردارى بگى سيبيلمم ى بند بنداز ميگه برو قبض بگير 

مگه تاكسى كه بگى بچه رو روى پاش ميشونه 

شوهر شما رفتارش خيلى زشت و بى احترامى به پزشك هست 

بگو چشمم درد میکنه فردا میخوام برم همینجا چشم پزشکی

پیش برادرت هم یواشکی برو

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
پسر من مجرای اشکی هر دوتا چشمش از بدو تولد بسته بود،دکتر یکبار میل زد یکی از چشماش مجراش باز شد،اون ...

عزیزم الان نمیشه بعدا میپرسم بهت خبر میدم 

ما شیرازیم 

پدر و مادرم معلم بازنشسته هستن . یه خواهر دارم نگار سردفتر اسناد رسمی . خودمم تازه آزمون سردفتری ا ...

عزیزم چقدر خوندی واسه آزمون 

منم دارم میخونم واسه آزمون .

اسی  اگه دوس داشتی  جواب بده 

شغل خودت و همسرت چیه

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣
این همه نقشه کشیدن نمیخواد😁چرا آخه شما پرداخت کنید؟ مگه دوستاتون مشکل مالی دارن؟یا چرا برادرتان نگی ...

نمی‌دونم . من خیلی بزرگش کردم اصلا اعتماد به نفس ندارم 

اشکالی نداره حالا یه ویزیت تو زندگی برادرت تاثیر نمیزارهتلفنی بهش بگو داداش یه بچه هم دیگه م هست . ...

آره میگه اون اصن پول براش ارزشی نداره من از توقع بی جا حرف میزنم دو روز دیگه برادروشوهرم و زنش برن باز توقع دارن و تا آخر 

اشکالی نداره حالا یه ویزیت تو زندگی برادرت تاثیر نمیزارهتلفنی بهش بگو داداش یه بچه هم دیگه م هست . ...

من روم نمیشه به داداشم اینجوری بگم خیلی باهاش خشک و رسمی ام 😑

تاپیک قبلی خوندم گفتی وام و اینا داره 

اتفاقا باید بگیره ایشون هم خب شغلش هست  

بگیره اتفاقا دوتا ویزیت هم بگیره 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣