2777
2789
درست میگی میشه ولی خب داداشم بگه باشه و تو رودربایستی گیر کنه چی !من میدونم اونم چقدر قسط و وام داره ...

مگه چقدره یه ویزیت اونم برای دکتر متخصص؟

بابا بی،خیال واقعا 

میگی داداشت خیر هم هست 

من اگه واقعا برادر دوستم ازم پول بگیره میگم گداست

چون بردار خودم باشه هیج وقت از دوستم پول نمیگیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اول من جداگانه میرم داخل مطب . بعد که من اومدم بیرون دوستم میره داخل ممنون خدا پدر و مادر شما رو هم ...

رفتی داخل بگو دوستمم و بچه اش هم مریض های بعدی هستند با هم آمدیم،  همین بگی کافیه

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

شاید اصلا خودشون عقلشون برسه حساب کنن .‌نهایت نکردن  خودتون باید هزینه ویزیت مهموناتونو حساب کنید 

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
زنگ بزن منشی ویزیت رو خودت از قبل پرداخت کن...همسرت خیلی پررو متوقع هستشاید این اخرین باری نباشه که ...

میگم میشه بریزم حساب شماره کارت ؟

باشه زنگ میزنم به منشی الان اینو میپرسم ببینم میشه یا نه .

ولی نمیگم من خواهر دکترم . بزار همون روز که میخوایم بریم انجام بدیم .

شایدم واقعا داداشم ویزیت نگرفت !

از ظهر برای داداشم نوشتم هزینه ویزیت چنده 

پیام عادی دادم 

جواب نداده هنوز !

میگم میشه بریزم حساب شماره کارت ؟باشه زنگ میزنم به منشی الان اینو میپرسم ببینم میشه یا نه .ولی نمیگم ...

از خونه پرداخت میکنی فیش میفرستی برا منشی

اتفاقا بگو خواهر دکترم با دوستم رودربایسی دارم اما نمیخوام داداشم بنده خدا هزینه نگیره بگو جلو دوستت بگه ‌ویزیت لازم نیست 

نمی‌دونم والا .اصلا خودم احساس خجالت میکشم .

عزیزم برادر منم پزشکه درکت میکنم ب نظرم ب جای این ک استرس بکشی ی پیام بده بهش سوال کن اینطوری پاسخش مشخص میکنه بهتره تا بری تو عمل انجام شده قرار بگیری تو ی پیام کوتاه و واضح سوال کن دوستا و بچه ش باید جداگانه ویزیت بدن یا ی ویزیت بدن یا کلا ندن چون دوست شما هستن بعدم ب دوستت بگو من پرسیدم اینطور گفتن  . منم خیلی افراد ازم توقع دارن ی بار برادرشوهرم ساعت ۱۰شب گفت زنگ بزن برادرت برام آمپول بنویسه برم بزنم منم کفتم پیام مبدم چچن ممکنه خواب باشه نمیخوام بدخواب کنم اگر خواب نباشه اوکی میکنم پیامم ندادم اصلا و گفتم حتما خوابه برو درمانگاه  چون درخواست بیجایی بود من خوپم یرما میخورم میرم دکتر برادرم رو تصف شب برا بقیه زابه راه نمیکنم که گاهی فقط باید دایورت کرد 

مینیمال 

پسر من مجرای اشکی هر دوتا چشمش از بدو تولد بسته بود،دکتر یکبار میل زد یکی از چشماش مجراش باز شد،اون یکی چشمش نه،یکبار دیگه دکتر کانال زد چند ماه داخل چشمش بود اما بعداز اینکه درآورد دوباره بسته شد.الآن بچم ۳ سال و ۸ ماهشه یه دکتر دیگه بردم میگه دوباره کانال بذارم ولی شاید بازشه شاید هم نه.

میشه از برادرتون بپرسید راه و درمان قطعی براش وجود داره؟باید چیکار کنم؟

واقعا درمونده شدم از اینکه اذیت شدنای بچم چه الآن که مدام ترشح داره یا زمانی که قراره بره اتاق عمل و لباس بیمارستانو تنش میکنم واقعا میترسه و بی قراری میکنه بیزارم و طاقت ندارم.

اگر راهی داره ممنون میشم بگن یا دکتر خوبی اگر نیشناسن که درمان قطعی داشته باشه معرفی کنن🙏🏼.

من ساکن کرجم

پدرت چه کار میکنه؟🤭🤭و خودت؟

پدر و مادرم  معلم بازنشسته هستن  . یه خواهر دارم نگار سردفتر اسناد رسمی . خودمم تازه آزمون سردفتری اسناد رسمی قبول شدم فعلا خبر ندادن بریم بر ای کارآموزی.  برادرم قاضی . 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم 

این همه نقشه کشیدن نمیخواد😁

چرا آخه شما پرداخت کنید؟ مگه دوستاتون مشکل مالی دارن؟

یا چرا برادرتان نگیره؟

بیخیال عزیزم دیگه در موردش صحبت نکن با همسرت یا برادرت، کار درست کردین که گفتین دو نفرن

ماشاالله داییت ۶ تا بچه داره همشونم به یه جای خوبی رسیدن

جو خانوادگی ما درس خوندنه کلا . نمیگم خوبه یا بده . خیلیا شغل آزاد دارن چندین برابر یه پزشک درآمد دارن . کلا آدمای آروم و بی حاشیه ای هستیم . سرمون ب درسه فقط

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم