2777
2789
آره بدون کمک پدرم ینی خودش کمک نخواست . و با کلی وام چند میلیاردی تونست به جای خوب اجاره کنه و دستگا ...

میفهمم واقعا 

انشالله برکت داشته باشه برا برادرتان 

زنداداشت هم دکتره؟

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پسر خالم پزشکه اگه ببینه ما اومدیم بعد ویزیت به منشی میگه هزینه رو پس بده هر چند ما هیچ وقت راضی نمیشیم 

برادرشماهم اگه صلاح دید بعد ویزیت پول ویزیتو پس میده تو فکرشو نکن 

(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم ))  وَمَن‌اَزکودَکـےآموختَم؛میآنِ‌تَمآمِ‌عِشق‌هآ عِشق‌بِه‌حُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚

نگران نباش حتما برادرت سپرده به منشی که ویزیت نگیره

اگرم گرفت بگو داداش اینا مهمون منن من حساب میکنم اون موقع خودش میگه نمیخواد پس میده😁😁

بشوهرت هم بگو ایندفعه خواستم ابروتو حفظ کنم از این ببعددبه کسی نگو من معذب میشم اگرم میخوان برن خودشون وقت بگیرن ویزیت خواستن بدن یا ن بخودشون مربوطه

خب به شوهرت بگو من روم نمیشه به داداشم بگم! یا به منشی داداشت زنگ بزن بگو من با دوستم میام و لطفا از ...

خب نمی‌دونم دقیقا به داداشم چی بگم و به دوستم چی بگم و دوستم اگه خواست پرداخت کنه منشی چی بگه ضایع نشه 

نگران نباش حتما برادرت سپرده به منشی که ویزیت نگیرهاگرم گرفت بگو داداش اینا مهمون منن من حساب میکنم ...

برادرم خیلی آدم خوبیه ولی حس میکنم به منشی نگه .

الانم هر چی زنگ میزنم به منشی جواب نمیدغ 

خب نمی‌دونم دقیقا به داداشم چی بگم و به دوستم چی بگم و دوستم اگه خواست پرداخت کنه منشی چی بگه ضایع ن ...

به داداشت بگو من با فلانی رودروایسی دارم بی زحمت یه شماره کارت بفرست من ویزیت خودم و ایشون رو الان بزنم. به دوستت هم بگو اصلا حرفشم نزن، مطب خودتونه   

عزیزم خب این که میگی راه حل خوبیه فقط اگه اونا خواستن ویزیت پرداخت کنن منشی بگه نیاز نیست بعد برن دا ...

حب اگه همچین اتفاقی افتاد بگو دوست نداشتم یکدفعه تو ویزیت نگیری گفتم جلو جلو حساب کنم یه چیزی بهش میگی فقط از شر شوهرت راحت شو

خدایا منو هیچوقت محتاج کسی نکن.
به داداشت بگو من با فلانی رودروایسی دارم بی زحمت یه شماره کارت بفرست من ویزیت خودم و ایشون رو الان ب ...

خودم که ویزیت نمیگیره .

به داداشم بگم اول ناراحت میشه بعد ممکنه بگه چرا تو بدی اون خودش باید بده .

و اینکه دوستمم خجالتی هست 

همش تقصیر توقعات و حرفای شوهرمه آه 

حب اگه همچین اتفاقی افتاد بگو دوست نداشتم یکدفعه تو ویزیت نگیری گفتم جلو جلو حساب کنم یه چیزی بهش می ...

شوهرم همیشه یه کارایی می‌کنه من تا چند روز بهم میریزم