2777
2789

نسبت به سنت اره زیاده...۴۲ یکم سایز زنونه‌ای حساب میشه من قبل ازدواج ۳۸ بودم..بعد ازدواج ۴۲ الان هرکاری میکنم برنمیگردم به سایز قبلی لعنتی

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
عجب😂😂۳۴ و ۳۶ سایز کودکه دختر ۱۷ ۱۸ ساله از ۳۸ شروع میشه تا بالاتر

پس احتمالا کودکای شما خیلی چاقن 

چون خودم با 29 سال سایزم 36 هست کاملا قلمی و باربی

دختر نوجوون هم تو خانوادمون زیاد داریم 17 18 ساله ها معمولا 36 و 38 ان

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نسبت به سنت اره زیاده...۴۲ یکم سایز زنونه‌ای حساب میشه من قبل ازدواج ۳۸ بودم..بعد ازدواج ۴۲ الان هرک ...

۳۸ برا دختر بچه هاست معمولا 

ضمناً به استخون بندی هم ربط داره فقط چاقی نیست که 

کم کردن قند و چربی؟؟؟؟من آزمایش دادم قند و چربیم پایینه اتفاقا همیشه هم تغذیه م سالمه از پشت گوشی تش ...

نگفتم که قند وچربی داری😐. مصرف غذاهای چرب وشیرینجات رو محدود کن تا درکنار ورزش کردن وزن کم‌کنی

پارسا پسرمامان😍

من که ۷۵ کیلوام با ۱۸ سال سن خیلی حالم بده

اندامم مثل زنای بزرگه

تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست.تا کارما پس ندی به خودت نمیای. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم مهم نیست چند سالته؛اگه اینارو درک کردی بدون که تو این زندگی بردی...موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊اگر میخواهید زندگی شادی داشته باشید آن را به یک هدف گره بزنید ،نه افراد یا چیز ها...دوستان معنی اسمم یعنی پادشاه دختر بزرگ
پس احتمالا کودکای شما خیلی چاقن چون خودم با 29 سال سایزم 36 هست کاملا قلمی و باربیدختر نوجوون هم تو ...

چیزی به اسم استخون بندی به گوشت خورده؟؟

یا فقط چون تو و اطرافیانت سوءتغذیه دارین فکر میکنی همه باید عین خودتون باشن؟

برای زن ۲۹ ساله فوق فوقش سایز ۳۸ مناسبه که تازه خیلی هم لاغر محسوب میشه

تو بنظرم حتما برو پیش پزشک وضعیتت خوب نیست 

۳۸ برا دختر بچه هاست معمولا ضمناً به استخون بندی هم ربط داره فقط چاقی نیست که

۳۸ برای دختر بچه هاست؟؟؟؟ من درسن ۲۵ سالگی واوایل ازدواج این سایز بودم..خیلی عالی بودم..الان بادوتا بچه ۴۲ هستم وناراضی از اندامم

پارسا پسرمامان😍