2777
2789
عنوان

همسرم کار نمیکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

افرین یه شما که انقدر زرنگی این اقا اگه به زنش شک هم نداشت به لطف شما از امشب یه مشکل دیگه هم پیدا م ...

باید جدی بگیره معنی نداره زن صبح تاشب توی گوشی باشه غلط میکنه دختری که معتاده گوشیه ازدواج کنه 

مرد ازدوج میکنه یکی رو بیاره تو خونه اش که خونشو تمیز کنه نهارشو بزاره آرایش کنه برا همسرش وقت بزاره نه اینکه بوی عرقش تا هفت در بره و سرش ت گوشی باشه 

اقای عزیز باید چند بار گوشزد کنه بعد خانوادش رودر جریان بزاره که ازدواج ینی باهم بودن دلیلی نداره بیس وچاری سرش توی گوشی باشه مگر اینکه یه غلطایی کنه

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

باید جدی بگیره معنی نداره زن صبح تاشب توی گوشی باشه غلط میکنه دختری که معتاده گوشیه ازدواج کنه مرد ا ...

باشه تو انقدر خودشیرینی نکن ،تو خوبی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
باشه تو انقدر خودشیرینی نکن ،تو خوبی

بچه ای نمیفهمی خودشیرینی نیست هزاران مورد میومدن کلانتری میدیدم شوهره کارگره زنه رفته با یکی دوس شده بعد اومدن کلانتری مرده دستاش پینه بسته میگف کار میکردم خانومم در رفاه باشه صبح میرفتم شب میومدم خبر نداشتم با کسیه از خانومه پرسیدیم چرا اینکارو کردی گف من خوشگلم همسرم زشته من یکی باکلاسترشو میخاستم وسوسه شدم 

تو هم اینجور مواردو به چشم ببینی عصبی میشی و میگی اول کاری جدی برخورد کنه تا بعدا کار به جاهای باریک نکشه

اینستا تا الان نصب نکردم در عوض وقتی که برای زندگی مردم میخاستم بزارم رو گذاشتم برای مطالعه 😎 اگر در مورد روانشناسی و مشکلات خانوادگی نظری دادم طبق تجربه ای بود که دیدم جبهه نگیرن دوستان

بچه ای نمیفهمی خودشیرینی نیست هزاران مورد میومدن کلانتری میدیدم شوهره کارگره زنه رفته با یکی دوس شده ...

بسه بسه حال بهم زن نباش ،الان میدونی داری اون خانم و ناخواسته قضاوت میکنی میدونی اکه باعث بشی با این حرفا ت این آقا یه سیلی تو گوش اون خانم بزنه تا عمر داری مدیونی ،امیدوارم استارتر این تاپیک  شعور داشته باشه به خاطر حرفای تو  نره به زنش گیر بده ،سر حرفای حال بهم زن تو ،مگه هر کی گوشی دستش بگیره خرابه ،مگه تو میدونی مشکل اون خانم چیه ،مردی که میاد اینجا بین اینهمه خانم درد و دل میکنه خوبه پاکه ،ولی اون زن طفلکی که معلوم نیست چی به سرش اومده افسرده است یا نه فقط جرمش تو اینستا رفتنه خرابه ،اندکی تفکر لطفا دهن منو بیشتر از این  باز نکن 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
بسه بسه حال بهم زن نباش ،الان میدونی داری اون خانم و ناخواسته قضاوت میکنی میدونی اکه باعث بشی با این ...

منم صبح تا شب کوشی دستمه حال روحیم خوب نیست پناه آوردم به اکسپلور اینستا ، حتی یه آقا هم فالوورم نیست ، عاشق همسرم  و به هیچ احدی نظر ندارم 

تورو خدا قضاوت نکنید 

منم صبح تا شب کوشی دستمه حال روحیم خوب نیست پناه آوردم به اکسپلور اینستا ، حتی یه آقا هم فالوورم نیس ...

اینا رو به من نگو به اون خانمی بگو که همه جوره تهمت زد ب اون طفلک 

اینا رو به من نگو به اون خانمی بگو که همه جوره تهمت زد ب اون طفلک

تهمت نزدم گفتم اهمیت نده و ساده بگذره بدتراش میشه 

لزومی نمیبینم دیگ بیشتر از این بخام توضیح بدم چون یکی که عاقل و بالغ باشه میدونه من از چه دیدی میگم ولی برداشت شما و امثال شما چیزه دیگه هست ک حرفی ندارم ....

دخترها اگه باهاش تند برخورد کنی ممکنه لج کنن ولی اگه با زبون خوش ازشون بخوای بهتر باهات راه میان...با زبون خوش و چرب و نرم و با مهربونی ازش بخواه...مثلا بگو قربونت برم دوست دارم فقط دستپخت تو رو بخورم، یا بگو دلم میخواد فقط صدای قشنگ تو رو بشنوم ...یا بگو اصلا تلویزیون تماشا کردن فقط با تو برام لذت بخشه و از این قبیل حرفهای قشنگ