2777
2789
عنوان

خواهر شوهر

514 بازدید | 24 پست

خواهرشوهرم هر وقت زنگ میزنه بهم ، بعد میینه من جواب نمیدم فوری زنگ میزنه به شوهرم میگه که من جوابش ندادم اونم فوری زنگ میزنه به من که ببینه چرا جواب خواهرش ندادم

یه بار ش‌هرم پیشم بود زنگ زده بود بهم ما داشتیم صبحانه میخوردیم ، بعدش دیدم ، براش پیامک زدم سلام جان کارداشتی بعد رفتم دسشویی ، از دسشویی اومدم بیرون دیدم شوهرم داره بهش میگه من دسشویی بودم ، گوشیم چک کردم دیدم زنگ زده بهم ، خیلی این اخلاقش رو مخ من ، واقعا کارش زشته 

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ی مدتی مادر شوهرم همچین کاری میکرد.

دعوای منو شوهرمو میزاشت

منم ی بار مشتری اومده برا خونه دیدم زنگ زد .من جواب ندادم به شوهرم گفتم تا مشتری برا بعد زنگ میزنم بهش

هنوز صفحه گوشی من خاموش نشده بود زنگ زد رو گوشی شوهرم

دیگه ازون روز گذاشتمش تو لیست سیاه تا حالش اومد سر جاش

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

کار واجب داره؟؟

نه بابا برای کارای پیامکی هم زنگ میزنه یا زنگ میزنه بعد گوشی رو میده بچش بیا با زن دایی حرف بزن اونم میذاره رو بلندگو نمیفهمم چی میگه یکم حرف میرنم بعد قطع میکنم باز میام میبینم زنگ زده که ببخشید گوشی رو ازم گرفت داشتم میگفتم 😂😂😂😂

منم زیاد جوابش نمیدم حقیقتا ولی خب وقتی زنگ میزنه به شوهرم مشخصه که شوهرم تحت تاثیر قرار میگیره چون به کل رفتارش عوض میشه .

هر تصمیمی میخوای بگیری بگیر ولی یا با تموم وجود پاش بمون یا کاملا بیخیال شو‌، دو دل بودن آدمو‌ نابود میکنه 🥲

شما خوبه زنگ میزنن و جواب نمی‌دید بعد بازگو میکنن 

من بی نوا که زنگ نمیزنن اصلا 

همیشه هم به دوست و آشنا و فامیل میگن زنگ می‌زنیم جواب نمیده 

میریم دم در درو باز نمیکنه 

حتی برا زایمان هم همین دروغ ها رو سر هم کردن 

به همه گفتن طلا خریدیم برا بچه اما تلفن جواب نمیده که بریم پیشش 

همه هم باور میکنن ازشون 

چون قسم به جون عزیزان و کلام الله میخورن 

یه مدت تصمیم گرفتم از خودم دفاع کنم و به اطرافیان میگفتم که نه زنگ نزدن و این حرفها 

اما باز دیدم بی فایده ست 

منم واگذار کردم به خدا 

ی مدتی مادر شوهرم همچین کاری میکرد.دعوای منو شوهرمو میزاشتمنم ی بار مشتری اومده برا خونه دیدم زنگ زد ...

خب شوهرتون چیزی نگفتن چرا بلاکش کردی؟!

شما خوبه زنگ میزنن و جواب نمی‌دید بعد بازگو میکنن من بی نوا که زنگ نمیزنن اصلا همیشه هم به دوست و آش ...

خدا ازشون نگذره 🫠🫠😐😐

چه پیگیر

خیلییییی یعنی من ادمی به سیریشی این بشر ندیدم 

قبلا صدبار زنگ میرد 

شوهرم باهاش حرف زده یه بار زنگ میزنه ولی بعدش فوری بهش زنگ میزنه امار میده 

خب شوهرتون چیزی نگفتن چرا بلاکش کردی؟!

چرا شوهرم الکی گفت داشت لباس میشست جواب نداد

هر دفعه دعوامونو مینداخت

منم بلاکش کردم بعد ی مدت که محلش ندادم دیگه زنگ نزد رو گوشیم

روزی ده بار زنگ میزد ده بارم باید جوابشو میدادم

برا ی کار چرت هم زنگ میزد

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲

چرا شوهرم الکی گفت داشت لباس میشست جواب ندادهر دفعه دعوامونو مینداختمنم بلاکش کردم بعد ی مدت که محلش ...

وااای حدا صبرت بده 🫠