2777
2789
عنوان

بنظرتون به پسرام فیلم نشون بدم زشته

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 30 پست
اینا من و تو هم درس میدن تو این سن چی میخوای یادشون بدی

کلاس پنجم ششم هست مدرسه دوشیفت هست یعنی آخرای زنگ آخر شیف راهنمایی میاد

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره توضیح دادم ولی نمیدونم چرا حس میکنم حرفمو جدی نگرفتن توی مدرسشون پسرای سال بالایی هستن خدایی نکر ...

اره درست میگی واقعا

جزو اکیپ:دختر خاله های نی نی یار🌱                        اللهم صل علی محمد و آل محمد

اره درست میگی واقعا

زمونه خیلی بد شده 

حتی سرویس مدرسشون هفته پیش گفته بود میام همه ی بچهارو (هموناکه سرویسشونه)میبرم استخر من نذاشتم خیلی میترسم

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
یانی اشتباه مردم؟

نه اشکال نداره حالا تو که نیتت خیر بوده، ببین اونا الان اگه کاری هم انجام بدم دونسته و با اگاهی هست نه از سر نشناختن اندام جنسی و‌‌‌ خصوصی و ... این توضیحاتی که شما میگی برا بچه زیر هفت هشت ساله، اگه هم آموزشی میخوای بهشون بدی شامل این شناخت ها نیست 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

سلام پست اول رو خوندم فکر کردم ۳،۴ سالشونه میخواستم بگم با عکس کارتونی یاد بدی ولی دیدم ۱۳ سالشه یعنی پسر ۱۳ ساله ناحیه خصوصیش رو نمیدونه یا بلد نیست از خودش مواظبت کنه؟لازم نیست دم بلوغش فیلم نشون بدی به بلوغ زود رس منجر میشه تا الان هر چی باید بدونه میدونه احتمالا 

خیر دیر شروع کردی به اموزش

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
نه اشکال نداره حالا تو که نیتت خیر بوده، ببین اونا الان اگه کاری هم انجام بدم دونسته و با اگاهی هست ...

قبلا فقط واسه دخترا غصه میخوردن که اونم خداروشکر اصلا از این خبرا نبود خودم بدون سرویس و تنها میرفتم مدرسه ولی الان…… 

نسل ما که مادر شد باید واسه دختر و پسرش جدا جدا استرس داشته باشه

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
سلام پست اول رو خوندم فکر کردم ۳،۴ سالشونه میخواستم بگم با عکس کارتونی یاد بدی ولی دیدم ۱۳ سالشه یعن ...

هووووف 

خداروشکر پرسیدم ازتون وگرنه چندروزه میخواستم نشون بدم خداروشکر  ندادم و نمیدم

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.