2777
2789
عنوان

خانوما این شاپرکا از چی میان میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 42 پست
حدسم رو برنجامه اخه کهنه بودن خریدم شوهرم بیاد بگم نگاه کنه اخه زیر وسایله کار من نیس

شاپرک برنج یکی دو تا نمیشه قیافه اش هم معلومه زیاد میشه 

احتمالا از چیز دیکه ای هست حالا نترس 

من همیشه سم کامن دم دستم دارم چون خونم آجیل زیاده حشره زیاد میزنه 

از اونور تو آپارتمان هستیم تو پارکینگ و راهرو سوسک هست اگر راه آب ها و سرویس ها رو کامن نزنم خونه منم میان همیشه سم کامن دم دستم هست خیلی عالیه

اگ بچه دستش بهش بخوره چیزی نمیش اخع پسرم کوچیکه دستشم همش دهنشه

خوب دم دست نزار 

سم کامن مدلش  ابپاشی هست مثل شیشه پاکن هست اما قسمت اسپری اش محکمه بعد هم قفل میشه استفاده کردی قفلش کن بزار جایی که دم دست بچه نباشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ووی مور مورم شد😣

آره به خدااا.ببین یه روزدیدم ازبغل اوپن روی دیوارداره کرم بالامیره.یه بار سقف.گفتم خدایاایناچین ازکجااومدن.

اولش فکرکردم به رختخواب حمله کردن ترسیدم.رفتم چکشون کردم دیدم نه هیچی نیس.

یه روزبه شوهرم گفتم ایناازکمد اوپن بیرون میان.چون چندباری هم دیدم که یه چیزی پروازمیکنه میره میاد.

بالاخره باکمک شوهرم کمداوپن گشتیمو لونه شوپیداش کردیم .همه جارو قشنگ تمیزکردیم .دیگه نیومدن

خوب دم دست نزار سم کامن مدلش ابپاشی هست مثل شیشه پاکن هست اما قسمت اسپری اش محکمه بعد هم قفل میشه ا ...

خب مثلا کجاها بپاشم اگ جایی ک پاشیدم بچه دست بزنه چیزی نمیش

وای خدا ترسناکه واقعا

توام قشنگ بگردخونه رو .تا لونشوپیدانکنی ریشه کن نمیشن.سم هم لازم نیس والا

پروازمیکنن؟چه رنگین ؟

برا ما قهوه ای طوری بود .وقتی یه جانشست بادستمال کاغذی بگیرزودگرفته میشه مثل مگس نیس فرارکنه

خب مثلا کجاها بپاشم اگ جایی ک پاشیدم بچه دست بزنه چیزی نمیش

زود خشک میشه مایع هست 

به هر حال شما که بچه داری کمی محتاطتر باید باشی ممکنه حتی بوش به بچه حساسیت بده 

ببین راه آب داخل اشپزخونه هست من درب فلزی اونو برمیدارم بهش اسپری فراوون میکنم بعد نایلون میزازم اگر تخم سوسک باشه از بین بره به حسابی پیشگیری میکنم 

بعد کاسه توالت تو اون لوله اش میپاشم اونجا که بچه نمیتونه دست بزنه 

تو اشپزخونه زیر کابینت ها که تاریک هستن یا درز دارن اونجا میپاشم 

یک مدت زیر پایه شوفاژهام درز داشته تاریک بوده دیدم از جوجو های ریز سیاه هستن هنوز تبدیل به کرم نشدن پر شده فهمیدم اینحا دارن تخم ریزی میکنند مثلا اسپری کردم 

من تو دو تا طبقه بزرگ کمد دیواری مجبورم انواع خوراکی ها مثل برنج و آجیل رو نگه دارم اگر یک مدت سم نزنم میبینم شروع به جوجو کردن رو خود مواد خوراکی که نمیزنم 

لبه های کمد یا گوشه هاش رو میزنم همون بوی سم هست نمیزاره تخم ریزی کنند 

دیگه خودت باید ببینی کدوم قسمت خونه ات خوراکی نگه میداری 

توام قشنگ بگردخونه رو .تا لونشوپیدانکنی ریشه کن نمیشن.سم هم لازم نیس والاپروازمیکنن؟چه رنگین ؟برا ما ...

اره میخام بگردم 

قهوه ای هست پرواز میکنن 

خودم چندشم میش شوهرم بیاد میگم بگیره ببینم اصلا چی هست شکلشو با دقت ببینم بزنم گوگل 

اره میخام بگردم قهوه ای هست پرواز میکنن خودم چندشم میش شوهرم بیاد میگم بگیره ببینم اصلا چی هست شکلشو ...

منم اسمشونمیدونم .فکرکنم موریانه باشه.ایناکرم میزارن کرمهاهم پیله میکنن درست عین پروانه.بعدیه مدت ازپیله درمیان وپروازمیکنن وهمینجورادامه پیدامیکنه وزیادمیشن.قشنگ بگردخونه رو.اول ازهمون فرش شروع کن .

منم اسمشونمیدونم .فکرکنم موریانه باشه.ایناکرم میزارن کرمهاهم پیله میکنن درست عین پروانه.بعدیه مدت از ...

وای خدانکنه موریانه خیلی ترسناکه میگن خونه ای ک بزنه نابوده