2777
2789
عنوان

با هیچکدوم از بچه های کلاسمون نه حرف میزنم نه نگاهشون میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نهمم 😔

امیدوارم همکلاسی های دبیرستانت خوب باشن و به سرنوشت من دچار نشی

من متاسفانه همون همکلاسی که راهنمایی ازش متنفر بودم دبیرستان هم تو کلاسمون بود

نرم که تجدید بشم؟؟اتفاقا میخوام برم که بتونم پاس کنم دیگه مجبور نباشم شهریور دوباره باهاشون تو ی کلا ...

کنکور نمیدی؟

کنکوریا سال اخر تو خونه درس میخونن و تست میزنن

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
غسل نماز توبه واجبه

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
اجازه نمیدن نری اخراج میشی

نمیکنن