2777
2789

به دادم برسید لطفا

من سونوومامو هر دو biards2و benign  

ولی زیر هردوبغل لنف نود اگزیلاری راکتیو گزازش شده البته ازمرداد بود

اما شهریور نبود 

وحالا بازم هست

محض رضای خدا دارم سکته می زنم کمکم کنید لطفا

انکلوز گفت برو سه ماه دیگه آزمایش خون بده باز

من دارم ولی دارو ندادن و توصیه خاصی نکردن 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

زیر بغل شما هم صاف نیست؟ واسه من متورمه یعنی دستمو بالا بگیرم معلومه صاف نیست و منحنی طوره

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طولانی مدتهدمال شما هم؟

من سال ۹۹ نداشتم ، امسال سونو دادم داشتم 

بعد فکر میکردم اینکه زیر بغل صاف نیست عادیه تا اینکه سونو دادم 😆 بله خیلی وقته اینجوری شده 

زیر بغل شما هم صاف نیست؟ واسه من متورمه یعنی دستمو بالا بگیرم معلومه صاف نیست و منحنی طوره

نگفتید ؟

یه انکلوژدیگهپهمپگفت سهدماه دیگه سونوگرافی راتکرارکن

واسه من نوشتن ۶ ماه بعد 

واسه من نوشتن ۶ ماه بعد

سونوگرافی برایرمن هیچ‌ توصیه ای نکرده فقط می گفت جراح ببینه ، جراح گفت شش ماه بعد سونو، دو تا انکلوژ رفتم یکیشون گفت سه ماه بعد سونو، یکی گفت شش ماه بعد آزمایش خون ،دکتر خانپاده گفت لنف نود اگزیلاری راکتیو نکران کننده ست ، ولی هیچکدام به فوریت و الان توصیه ای ودارویی ندادند 

هر دوزیر بغل یا فقط یکیش؟

فکر کردم جواب نمیدید دیگه 😆 

بله عزیزم زیر دو بغل لنف نود ری اکتیو هست 

۲۵ سالمه 

سونوگرافی برایرمن هیچ‌ توصیه ای نکرده فقط می گفت جراح ببینه ، جراح گفت شش ماه بعد سونو، دو تا انکلوژ ...

من پیش جراح هم رفتم فقط گفت ژیلت نزن که تحریک نشه 😐

گفتم دارویی چیزی ولی خب همینو گفت