2777
2789
عنوان

من‌ معلمم‌ و از شغلم‌ متنفرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 8787 بازدید | 279 پست
نه دیگه حقوق ندارن اونجوری کاردیگه ای هم بلد نیستن جز توهین به بچه های مردم پس اینجوری واسش راحت تره ...

تا قیامت حق

من پارسال ی معلم داشتم معلم دینی بود فرهنگیان خونده بود

ینی یجوری تحقیر میکرد یجوری چرت و پرت میگفت انقدر باهاش بحث کردم و دعوا کردم که کارش به بیمارستان کشید

دوتا تعهد ازم گرفتن جلسه ی بعد بلندم کرد بپرسه گفتم کتابی ک واسم معلمش مهم باشه رو میخونم نه این چرندیات تو

باز رفتم تعهد دادم ولی خب صرفا جواب دادن بهش حالمو خوب میکرد عقده ای نکبت

خب خوشت نمیاد میتونی گمشی بری بیرون از این سیستم

میخان مفت بخورن بخوابن سختی هم نکشن خب نشد که

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
اره واقعاولی دیگه نباید بیاد بشینه سر کلاس فیزیک

دلش میخواد میاد میشینه شما وظیفه داری درست رو بدی 

اونم دلش میخواد بیاد دیپلمش رو بگیره یا بره دانشگاه لیسانس بگیره بعدش بره ناخن کار بشه ! ایناش اصلااا به شما مربوط نمیشه عزیزم 

شما نرو سرکلاس فیزیکی که انقدر ازش تنفر داری 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم.نیا فردا واسه غیبت نمره کم نمیکنمیکی تون هم کمتر باشید غنیمته

واقعا دارم میگم شغلت خوبه تو فک کن دکتر بودی بای  بشینی درداشونو گوش بدی بعد تازه خودتو پاره کنی ۱۵ سال درس بخونی تا دکتر بشی این مهندسا که بیشترشون بیکار الان طرف مهدنس عمرانه خیلی تلاش کرد خودشو سر پروژه ها پاره کرد قشنگ ۷یا ۸ سالی حقوقش از ابدارچی کم بود الان تازه ۲۵ تومن میگیرع

دبیرستان اگرم فرار کنن از درس دلیلش منطقیه چون میدونن هرچقدم سگ دو بزنن نتیجه ای نخواهند گرفتولی ابت ...

نه مشکل من حساب بردن یا نبردن نیست بچه‌های من احترام من رو دارنپ به حرف‌هام گوش می‌دن مسئله دامنه توجه بچه‌ها هست ببین تابلو رو نگاه میکنند اما حواسشون نیست اگر بگی من چی گفتم در بهترین حالت بیست و پنج درصد کلاس می‌تونن صحبت تو رو تکرار کنند آمار نگران کننده هست هر سال که شاگردهای جدید میان نسبت به سال قبل افت تحصیلی و ادراک دارند نمی.دونم شاید مربوط به سبک زندگی هست اما باید پیگیری شده این همه بی‌دقتی و آستانه کم توجه قابل بررسی هست

چه خوب کجا کار کردی؟چه درسی؟

دوران دانشجوییم موسسه کنکور زیست درس دادم

معلم خصوصی حتی بچه های ابتدایی بودم توی فامیل آشنا

پایگاه بسیج محلمون رایگان

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
نه مشکل من حساب بردن یا نبردن نیست بچه‌های من احترام من رو دارنپ به حرف‌هام گوش می‌دن مسئله دامنه تو ...

حقیقت اینه که اکثر بچه ها با فضای مجازی در ارتباط ان از سن کم و این تمرکز و میگیره از بچه ها 

ما خودمون زمانی ک مدرسه بودیم همه چی اوکی بود از سالی ک کرونا اومد مجبور شدیم گوشی به دست باشیم چنان افت تحصیلی داشتیم که اثراتش تا بعد از کنکور هم همچنان باهامونه

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
بچه مردم میگم من‌میخوام ناخن کار بشم چون انسانی نبود اومدم تجربیادعا هم داره یاد بگیره

دبیرای ما کجا شماها کجا

یه لحظه فک کن اون زمان دبیرای خودت هم با حالت تنفر و بیراری بهت نگاه میکردن حالت از خودت به هم نمیخوره بااین طرز فکرت؟

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
فارکس بهتره یا کریپتو؟واقعا میشه به درآمد رسید؟

برو زبان المانی یاد بگیر ۲سال زحمت داره ازمونشم بده مدرک او عه سه شو بگیر بعد برو اموزشگاه درس بده الان سالنی ۴۰۰ درامد داره

کی گفته اجباریهکسی را با دستبند نمیارن مدرسه.تازه میرفت هنرستان نه که بیاد تجربي

چرا جواب بقیه که میگن نرو و استعفا بده رو نمیدی ؟ 

تو رو با دستبند بردن اونجا معلم شدی ؟؟؟

با احترام مخالفم من پدرم معلم بوده خودش میگه آرامش شغل ما خیلی بیشترهکسی که ۵ سال هفته ای دو شب بره ...

اینم هست ،ولی پدر شما کی معلم بودن؟ 

دانش آموزان الان خیلی اوضاعشون متفاوت شده خیلی.

کادر درمان خیلی کارشون سخته و با جون آدم سر و کار داره ،ولی معلمه که میتونه یه پزشک یا پرستار متعهد تربیت کنه،یا هر شغلی .و میتونه با تربیت درست جامعه ش رو بسازه.

ولی کلا اعتقادم اینه بخش آموزش و درمان وبهداشت مهم ترین بخش های جامعه هستن که باید بهشون رسیدگی بشه.

این دو بخش واقعا خوب کار کنن و درست ،بقیه مسائل زودتر درست میشه.

حس مسئولیت پذیری،تعهد و درستی ،کار با وجدان انجام دادن،الگوی مناسب داشتن رو اگر آموزش و پرورش میتونست یاد بده ،الان همه جا اوضاعش عالی بود‌.

من نه معلمم ،نه کادر درمان .اما واقعا اعتقادم اینه این دو بخش خیلی مهم هستن.

خداروشکر اگه همه چی درست پیش بره سال دیگه از دست این آموزش و پرورش لعنتی و شغل مزخرف معلمی خلاص میشم 

فقط موندم اونایی که دارن الان زور میزنن برن معلم بشن دلشون به چی خوشه ، هیچ خبری نیست دوستان جز بدبختی ، برید دنبال به کار دیگه انرژیتون رو بزارید