2777
2789
عنوان

من‌ معلمم‌ و از شغلم‌ متنفرم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 9110 بازدید | 282 پست
ببخشید ولی اصلا از طرز صحبت کردنتون به عنوان یه معلم خوشم نیومد

دقیقا ،یعنی چی ول هستن چقدر دیدگاهشون زشته،والامن ندیدم ولگرد خیابون رتبه بشه،بعدم مگه همینجوری نمره میدن؟؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
مشکل این نیس ک یاد نمیگیرنمشکل اینه سرکلاس دودوتا چهارتا یاد میگیرن سر امتحان سوالای فضایی مییدن نها ...

طبق ساعات آموزشی معلمها هم تقصیر ندارن چون تا تایم مدرسه فقط میشه کتاب را تدریس کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدترین شغلهاونم دبیر دبیرستان بودن.فکر اینهایی که تو کوچه خیابون ول هستن میان. سر کلاس و ادعای رتبه ...

تو کوچه خیابون بودنشون به شما مربوط نیست

ادعای رتبه شدنشون هم باز ب شما مربوط نیس

شما صرفا درستو بدی وظیفته

همین شما معلمای عقده ای هرچی بچه ست و روانی کردین

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
طبق ساعات آموزشی معلمها هم تقصیر ندارن چون تا تایم مدرسه فقط میشه کتاب را تدریس کرد

خب دیگه پس میتونید استعفا بدید برید شغلی که اعصاب خوردی نداشته باشه

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
چه طرز حرف زدن درمورد دانش اموزاس؟؟؟خود شما کجا هستی؟ تو کوچه خیابون نرفتی تاحالا ول هستن چیهیه ادبی ...

ی خانم تحصیل کرده که شغلش ایجاب میکنه مودب تر از بقیه باشه این مدلی حرف میزنه بعد از بچه های ۱۳ ، ۱۴ ساله ایراد میگیره 

به بقیه میگن نیاید مدرسه هرچی کمتر بهتر ! خب ناراحتی تو نرو سرکار ! اونا که مجبور هستن برن مدرسه ولی ی معلم میتونه استعفا بده بشینه تو خونش هیچ اجباری هم نداره ! 

کلا میخوان بقیه رو درست کنن در صورتی که خودشون هنوز درست ادب نشدن و پر از ایرادن

چه درسی؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

مرسی عزیزم.نیا فردا واسه غیبت نمره کم نمیکنمیکی تون هم کمتر باشید غنیمته

عجیبه،استعفا بده قربونت

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
کلا سیستم آموزشی مورد داره هم‌معلمها تحت فشار هستن و هم دانش آموزان آخرش هم هیچی ید نمیگیرن

میدونن چه بخونن چه نخونن نمره قبولی میگیرن

اگر بخاطر نمره نگرفتن در یه درس تکرار پایه میشد میفهمیدن چی به چیه

دقیقا ،یعنی چی ول هستن چقدر دیدگاهشون زشته،والامن ندیدم ولگرد خیابون رتبه بشه،بعدم مگه همینجوری نمره ...

من تمام عشقم درس دادنه سرکش ترین بچه ها رو جوری علاقه مند کردم که عاشق خوندنن. گرچه من هنوز به طور رسمی مدرسه درس ندادم ولی جاهای دیگه چرا اونم دلی

زندگی مرد بزرگیست که در بستر مرگ به شفا بخشی یک معجزه ایمان دارد
چه طرز حرف زدن درمورد دانش اموزاس؟؟؟خود شما کجا هستی؟ تو کوچه خیابون نرفتی تاحالا ول هستن چیهیه ادبی ...

بچه مردم میگم من‌میخوام ناخن کار بشم چون انسانی نبود اومدم تجربی

ادعا هم داره یاد بگیره 

حالا تصور من اینه که کار با دبیرستانی ها راحت تر هست تا دبستانی ها.اگر سختت هست برو تو کادر مدرسه مع ...

توی رشته های فیزیک وریاضی وشیمی وزیست فوق العاده سخته چون بچه ها درس نمیخونن 

در این گه گه کُه کَه کَه کُه ناگه واز این حرفا....
من تمام عشقم درس دادنه سرکش ترین بچه ها رو جوری علاقه مند کردم که عاشق خوندنن. گرچه من هنوز به طور ر ...

زنده باد  

مشکل این نیس ک یاد نمیگیرنمشکل اینه سرکلاس دودوتا چهارتا یاد میگیرن سر امتحان سوالای فضایی مییدن نها ...

در سخت بودن امتحان نهایی شکی نیست اما مسئله جدی‌تر و مهم تر هست شاگردای من ابتدایی هستند اما اصلا علاقه ندارند دامنه توجهشون زیر ۵ دقیقه هست شیوه منم سخنرانی نیست نمایش و بازی و فیلم و... هم دارم اما واقعا توجهی ندارند مشکل فقط دبیرستان نیست از ابتدایی هست و این مسئله نگران کننده هست

خب دیگه پس میتونید استعفا بدید برید شغلی که اعصاب خوردی نداشته باشه

نه دیگه حقوق ندارن اونجوری 

کاردیگه ای هم بلد نیستن جز توهین به بچه های مردم 

پس اینجوری واسش راحت تره بره سرکلاس چهار تا چیز بگه و توهین کنه و ی پولی هم بگیره و آخرش هم اه و ناله کنه که بچه ها بدن