2777
2789
من ۷م پریود شدمتا قبل از اونم نمی‌دونستم چیه اما همه ی دوستام میدونستن میگفتم صورتت به خاطر اون موضو ...

چقد بابابات راحتی الان چند سالته

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
من ۷م پریود شدمتا قبل از اونم نمی‌دونستم چیه اما همه ی دوستام میدونستن میگفتم صورتت به خاطر اون موضو ...

خواهر زاده من ۹ سالگی پریود شد 

متاسفانه انقد ترسیده بود که تشنج کرد 

✌️تراپی مال شماست ، ما لُرا فقط می رقصیم 😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد بابابات راحتی الان چند سالته

راحت نبودم 

نمی‌فهمیدم چیه اگه میدونستم همچین موضوعیه عمرا بهش میگفتم فقط ترسیده بودم ۱۸ سالمه الان حتی با بابام تو خونه حرفم نمی‌زنم انقد که راحتم باهاش 😂

دخترم پارسال توکلاس پنجم بهشون گفته بودن منم سربسته یه چیزای بهش گفتم.....تازه علائم بلوغش شروع شده بازچندماه دیگه بهش میگم.......ببین علائم دخترتون که شروع شد بعدازچندوقت بهش بگو.....

دخترم پارسال توکلاس پنجم بهشون گفته بودن منم سربسته یه چیزای بهش گفتم.....تازه علائم بلوغش شروع شده ...

الان دخترتون چند سالشه علاعمش در چ حدی هست قدش چنده 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
ب بچه ۸ ،۹ ساله چجور میخاید بگید

بصورت ساده ادم توضیح میده که دخترا به یه سنی میرسن هرماه ازشون خون خارج میشه. این خون نه خطرناکه و نه کثیفه. ممکنه بخاطر تغییرات بدنی کمی درد همراهش باشه اما در این صورت میتونن از مامان و بابا کمک بگیرن. این که از چه لوازمی تو این دوران باید استفاده کرد، بهداشت رو چطوری رعایت کرد و.. بچه هشت نه ساله خیلیم کوچیک نیست میفهمه

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
چی گفتن بهت

مثلا پریوداشونو بهم میگفتن

منم میدونستم

مثلا میگفتن درد داره و توعم یروز میشی دختری چون و مردا و پسرا نمیشن.

یا مثلا نوار...اینا میدیدم در کل چیز عجیبی نبود برام