2777
2789
عنوان

همونم که گفتم مهریمو اجرا گزاشتم شوهرم استوری گزاشته بیاید😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1377 بازدید | 44 پست

جمله آخر تو عوض کن بنظرم

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به همونی که بهت استوری شوهرت رو نشون داده بگو خودش میره به اون هم گزارش میده ،استوری نکن به خدا اینکارها بچه بازیه

گروه آبی💙 وزن فعلی ۶۷    وزن هدف ۵۹🎯                           ❤️برام هیچ حسی شبیه تو نیست ❤️   
چرا؟

این که نوشتی مبلغ بالاست ، خودش و بقیه میگن ببین کیسه دوخته 

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 

بنظرم نزار

مهم مهریته.بگیر و خلاص.خودتو بکش کنار.فامیل و اشناها دوس دارن مشکلات و طلاق و....بقیه رو ببینن و شاد بشن

نزار بخاطر مشکلت شاد شن

مهرت چقدره؟

اون رو بگیر یه زندگی جدید بساز.وقتی ببینه تو جوابشو نمیدی اونم خسته میشه.به کی میخاد بنویسه؟به در و دیوار؟به اونیم ک اینو برات فرستاده که دشمنته عزیزم میخاد واکنش تورو ببینه و بشکن بزنه از خوشحالیش

از تو عم بره به اون بگه

اونم از زندگیت حذف کن اون ادم رو

عه مثل زن فامیل ما ک هی همچیو استوری میکنهباعث خنده همه میشه و مسخره کردنشوناستوری کردن مسائل زندگی ...

من اهل استوری نیستم اون الدنگ انقدر حرفاش سنگین بود حرصم گرفته 

بنظرم نزارمهم مهریته.بگیر و خلاص.خودتو بکش کنار.فامیل و اشناها دوس دارن مشکلات و طلاق و....بقیه رو ب ...

دقیقا حذف ادمای دو رو و ریا کار الزامیه تو زندگی

من خیلیا رو حذف کردم ب خدا ب آرامش رسیدم

لایک نکن خیرشو ببینی
دقیقا حذف ادمای دو رو و ریا کار الزامیه تو زندگیمن خیلیا رو حذف کردم ب خدا ب آرامش رسیدم

دقیقا

من خودم به چشم دیدم که به غم و مشکلات،همه خوشحال میشن و باعث سرگرمی مردمه.

بجز پدر مادر هیچکی دلش ب حال ادم نمیسوزه.