2777
2789

هشت دست لباس برا بچه ماهه  چه خبره

بچه تو رشده اینا کوچیک میشن نهایت چهار دست کافیه

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ایرانیان کرج چرا دگ مطابق سلیقه من نمیارن🤣🤣

کرمانشاه هم زیاد خوب نیست ولی لباس خونگیش خوبه بد نیست شومیز هاشم خوبه .دیگه قیمتش مناسبه واسه قشر ماها میتونیم حداقل چیز نو بپوشیم

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
کرمانشاه هم زیاد خوب نیست ولی لباس خونگیش خوبه بد نیست شومیز هاشم خوبه .دیگه قیمتش مناسبه واسه قشر م ...

الان یکم گرونتر شده...

خیلی وقته نرفتم فقط از تو پیجش مییینم چی داره

خداوکیلی جنساشون خوبه

الان یکم گرونتر شده...خیلی وقته نرفتم فقط از تو پیجش مییینم چی دارهخداوکیلی جنساشون خوبه

اره لباس توی خونش عالیه قیمت مناسب من تیشرت میخرم جنس خوب خدایی ۱۵۰

۸دست لباس کمترینش حدود ۲تومن برای بچت در میاد از پیجا ارزون بگیری شومیز هم رو ۵۰۰تا۶۰۰حساب کن شال ۲۵۰دامن۵۰۰ یه دست لباس بیرونی بچت ۸۰۰شلوار شوهرت یه تومن بلوز براش حداقل ۸۰۰تومن سلوار بیرونی خودت ۸۰۰کیف هم ۵۰۰اینا کمترینه حساب کن دیگه

دارم هوس میکنم دوبارع برم...عید اخرین بار رفتم خرید کردم چند دست...🤣🤣

من دیروز واسه دخترم کلاه بافت خریدم خدایی هم خوشگل هم جنس خوب ۱۰۵هزار.

اره میشه بلک فرایدیم نزدیکه جاهای خیلیی گرون نرو

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن