2777
2789

وایی خیلی براش ناراحتم 🥺یکبار دیگه هم لو رفته،و تهمت زدن که داده و تا رگ دستشو زده حالا هم دوست پسرش کوچه جلویی مدرسه قرار می‌زارن مدرسه ما تا۴ونیم هستیم بعد کلاس اونها ۲و نیم تعطیل شدن و هفته درمیون چرخشیه چون مامانش شاغله خونه نبوده به مامانش گفته تا۴و نیمه ساعت آخر مدیر صدای داد و بیداد بود رفتم به بهانه سرویس دیدم داره میگه به مامانش تلفنی و اعصاب داغون میترسم کاری کنه خودشو

دوتا صلوات بفرست اولیش برای سلامتیت دومیش برای حاجت من 😍♥️ در ضمن این اکانت دست پنج نفره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مدرسه جای این کارا نیست دو روز دیگه سر عقل میاد میگه ای کاش واسه یه پسر دوزاری به مامانم دروغ نمیگفت ...

به نظرتون کسی که گفته گناه نمیکنه؟

دوتا صلوات بفرست اولیش برای سلامتیت دومیش برای حاجت من 😍♥️ در ضمن این اکانت دست پنج نفره
با گردن کشی و دار زدن اون آدم مشکلت حل نمیشهخانوادش باید در جریان قرار بگیرن

آره دیگه از یه لحاظ خوبه که بدونن