2777
2789
عنوان

دکتر گفت باید رحم اجاره کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 833 بازدید | 54 پست
رحم جایگزین هنوز جا نیفتاده تو خانواده ها از حرف و حدیثها نگرانم

من رحم جایگزین شدم براخواهرشوهرم جزخانواده شوهرم وبابامامانم و۲تاخواهرم هیچکی خبردارنشدماه آخرم گفتم قندم بالابودبچه ام نموند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازم دکتر برو ببین اونا چی میگن

ولی من خودم در آینده واقعا میخوام رحم اجاره ای بگیرم.

بد نیست مهم اینه بچه خودته 

لطفا اگه کات کردی یا طلاق گرفتی یا رابطه ای رو گذروندی تاپیک هامو نگاه کن امیدارم برات مفید باشه🌟✨️🩵🩷

به یه دکتر کفایت نکن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

ن دختر خوب اون دکتر گه خورده.دقیقا خواهر من ۲ماه عادت نشد.آزمایش سونو نشون نداد ک حامله هست.خلاصه رف ...

خیلی عجیب چطوری با سونو و آزمایش مشخص نشده 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 

به یه دکتردیگه حتمامراجعه کن ولی درست میگه بارداری کبدروخیلی اذیت میکنه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

استارتر خیلی ساده ای 

تو از اون ادمایی ک دکتر بگه قلبت همل نیاز داره

فرداش بستری میشی؟!

دکترا کارشون اینه فقط پول 

من تجربه سه مورد دارم 

سررسقط گفت الان للان عمل اجازه ندادم حل شد

سر کرونا گفت بیمارت بره ای سیو اجازه ندادم و بیمارم حالش سریع خوب شد و پرستارا گفتن اتاق ایزوله کم داشتیم میخواستن ردتون کنن

من رحم جایگزین شدم براخواهرشوهرم جزخانواده شوهرم وبابامامانم و۲تاخواهرم هیچکی خبردارنشدماه آخرم گفتم ...

چه ادم فداکاری هستی

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬
به یه دکتردیگه حتمامراجعه کن ولی درست میگه بارداری کبدروخیلی اذیت میکنه

دکتر کبدم میگه یکسال دیگه میتونی باردار بشی و مشکلی نیست 

حالا باز ازمایش میدم و میرم چند تا دکتر دیگه 

چه عالی خدا خیرتون بده

توکل ب خداعزیزم پیش ی دکتردیگ هم برید من الان خودم باردارم ۱سال و۴ماه پیش زایمان کردم براخواهرشوهرم همه میگفتن مگ خودت بچه نمیخوای ک چنین کاری میکنی خدا ک بخوادهمچی حل میشه

استارتر خیلی ساده ای تو از اون ادمایی ک دکتر بگه قلبت همل نیاز دارهفرداش بستری میشی؟!دکترا کارشون ای ...

منم بعدش که حالم بهتر شد حس کردم واسه ی پول این حرفارو میرنه 

ولی دکتر دومی گفت من ازین موارد زیاد دارم و همه حامله شدن 

پزشک کبدمم گفت مشکلی نداره فقط یکسال دیگه صبر کن تا داروهاتو کم کنم که به جنین اسیب نزنه اصلا نگفت کبدتو از دست میدی !