2777
2789
عنوان

🔴کسی تفسیر ازمایش پیش از بارداری(چکاپ کامل)را بلده⁉️✔

| مشاهده متن کامل بحث + 67 بازدید | 21 پست
نه تو ازمایش بعضی موارد نبود مثلا همین کبد ولی قابل حله نگران نباشید

ممنون

انشاالله

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
ممنونانشاالله

شاید سونو کبد براتون بنویسن 

ازمایش همسرمو چک کنم

کبدش چرب بود میخوام بدونم این انزیمم بالا بود یانه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید سونو کبد براتون بنویسن ازمایش همسرمو چک کنمکبدش چرب بود میخوام بدونم این انزیمم بالا بود یانه

چک کردم بله این انزیم تو ازمایش همسرمم بالاتر حد نرمال بود 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

چک کردم بله این انزیم تو ازمایش همسرمم بالاتر حد نرمال بود

منم تو مجردی یکبار چکاپ کامل داده بودم دکتر گفته بود مشکلی ندارم فقط یذره کبدم چربه

ولی الان زیاد شده لابد😢

رژیم غذایی ودارو میدن برای کبد چرب؟

به قول فروغ فرخزاد:                                                          تو خوب باش، آن کس که فهمید قدر میداند                         وآن کس که نفهمید،روزی دلش برای تمام خوبی هایت تنگ میشود🧸❤
منم تو مجردی یکبار چکاپ کامل داده بودم دکتر گفته بود مشکلی ندارم فقط یذره کبدم چربهولی الان زیاد شده ...

نه فکر نکنم رژیم غذایی بدن مگر چندتا توصیه کنن 

بعد شما کلا برای بارداری یه سری کارهارو بهتره انجام بدید که برای کبد چربم خوبه 

ورزش 

تنظیم خواب

حذف قند و شکر مصنوعی و کاهش مصرف کربوهیدرات ... فست فود و کنسرو .و .. 

حذف چیپس و پفک و شکلات و قهوه و نوشابه و .. 

مصرف سبزیجات و مغزیجات و ..

وقتی جواب ازمایشو دکتر بردید یا سونو دادید مجدد ، بهم بگید کبد چرب بود یانه تا درمانشو بفرستم 

نه فکر نکنم رژیم غذایی بدن مگر چندتا توصیه کنن بعد شما کلا برای بارداری یه سری کارهارو بهتره انجام ب ...

چشم ممنون از وقتی که گذاشتید💙

چشم ممنون از وقتی که گذاشتید💙

قربونت سلامت باشییی

سونو رحم و تخمدان دادید؟