2777
2789

من یه همکار داشتم، رفته بود کل آمار من و خانواده ام و جایی که سوار اتوبوس میشم برم سر کار و آدرس خونمون و هر چیزی که فکر کنی، به خواستگار داده بود، حقوقمم گفته بود. وقتی پرسیدم سنش چیه، خانواده اش چکاره ان، عکسشو ببینم، هیچ آماری نداد. از هیچی اون آقا، با کلی درد سر شغلشو پرسیدم، گفت راننده آبپاشه، تازه گفته شاید بعضی ماه ها، تو شاید مجبور بشی خرج خونه رو بدی. بنظرتون به یه همچین همکاری، باید چی گفت؟ من که جواب پسره رو رد دادم. چون سنم بالای ۳۰ بود، گدای سر کوچه رو هم بهم معرفی میکردن 😐😑

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ببین من با شغل و موقعیت داشته و نداشته این آقا کاری ندارم

اما اینکه شما باید بری مغازه خواهر این آقا یعنی این خانواده در مورد شازده پسرشون توهم زیادی دارن که به کس کسونش نمی  دیم!!!

اینکه این آقا نتونه برای دیدن هر دختری که خواهرشون دیدن بیان منطقیه اما اینکه خواهر ایشون به خودش زحمت نده بیاد خونه تون یا یه جایی مثل کافه یا حتی پارک با شما قرار بذاره و توقع داشته باشه شما بری مغازه ایشون که مبادا به زحمت بیفتن اصلا قابل قبول نیست

اگر فکر می کنن شما مناسب برادر ایشون هستی محترمانه با شما یه قرار بذارن و صحبت های اولیه بشه تا برادرشون هم بعدا بیان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من با شغل و موقعیت داشته و نداشته این آقا کاری ندارماما اینکه شما باید بری مغازه خواهر این آقا ...

تازه مغازه مال معرفه خونه خواهره هم نزدیک خونه ی منه

دلم شکسته.حس میکنم باید دو طرفه باشه.

عزیزم اگر منزل نمیان میخوان اگر جور نشد خجالت زده نباشن ولی درستش این هست که شما جایی نری بلکه خواهرشونن تو محیطی که شما رفت و آمد داری بیان ببینمتون.

مثل کتابخونه ای جایی.

من خودم جایی رفت و آمد می کردم و خواهر همسرم چون برادرشان یه استان دیگه بود اومدن من رو دیدن منم اولش بهم برخورد گفتم من خونه دارم و.‌‌.. ولی بعدش که بل شرایط شغلی همسرم آشنا شدم فهمیدم واقعا شرایطش نداشتن هر هفته برای دیدن دخترها مسافرت داشته باشن چون خیلی قبل من خواستگاری رفته بودن و خوششون نیومده بود و واقعا کلافه بودند گفتن اگر کسی رو پیدا کردید به ایده آل های من نزدیکه بیام بریم منزلشون ولی خودتون تنها نرید که اگر مورد قبول شما واقع شد و نیاز بود من بیام دو دفعه منزل مردم مزاحم بشیم و آخرش بگیم مورد پسند نبود.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم
منم حس کردم بیت رهبری دیگه زیاده روی بود چون ما شهرستان هستیم معرف گفت بعد از ازدواج انتقالی میگیره ...

شاید خود بیت نیست

مثلا یه نهادی زیر نظر بیت باشه که شهرستان هم نمایندگی داره

البته باید دقیق بپرسی

من یه همکار داشتم، رفته بود کل آمار من و خانواده ام و جایی که سوار اتوبوس میشم برم سر کار و آدرس خون ...

خدا نکشتت

تو قطارم کلی خندیدم راننده آبپاش دیگه چیه😂

عزیزم اگر منزل نمیان میخوان اگر جور نشد خجالت زده نباشن ولی درستش این هست که شما جایی نری بلکه خواهر ...

خواهره می‌تونه بیاد محل کارم ببینه ولی آنقدر هم به خودش زحمت نمیده.

تازه مغازه مال معرفه خونه خواهره هم نزدیک خونه ی منه

خب اگر مغازه برای معرف باشه داستان متفاوته و پیشنهاد بدی نیست

من فکر کردم مغازه برای خواهر اون آقا هست و شما باید خدمت ایشون برسی

حالا اومدی و تو نپسندیدی😐😐😐😐😐😐

والا قبلا دختر باید میپسندید الان اقاپسر باید بپسنده. این اقا هدفش از ازدواج تشکیل خانواده و داشتن همراه نیست ، معلومه فقط هدفش تولید مثله وگرنه ازدواجشو جدی تر میگرفت

خدا نکشتتتو قطارم کلی خندیدم راننده آبپاش دیگه چیه😂

بخدا راست میگم 😂😂 راننده آبپاش، فکر کنم از اونایی که با ماشین آبپاش کار میکنن، تو بلوار حین حرکت به چمن و درخت آب میپاشن، از اونا 😐😐😑😑😑

تازه عکسشم نشونم نداد، ولی پسره منو دیده بود. واقعا ببین چه همکار احمق بیشعوری داشتم 

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چکار کنم به نظرت؟

به سرعا واکنش نشون نده

شاید مورد خوبی باشه

بهتره بگی خضوری همو ببینید باهم صحبت کنید

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

خواهره می‌تونه بیاد محل کارم ببینه ولی آنقدر هم به خودش زحمت نمیده.

بله اگر شاعل هستید به هیچ وجه خودتون نرید و به معرف بگید ما تو خانوادمون رسم نداریم که دختر رو ببرن جایی کسی/ببینه و بپسنده اگر تمایل دارن من چند دقیقه ای رو در محل کارم در خدمتشون هستم.

اصلا نرید چون ازدواج سنتی هست و در عرف سنتی پسر به دنبال دختر راه میفته و تلاش میکنه.

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم