2777
2789
عنوان

شوهرم راضی نمیشه گوسفند بکشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 31 پست

اگه نذر داری که واجبه بکشی ولی اگه  مثلا بچت تازه بدنیا اومده یا خونه ای ماشینی خریدی یا حاجتی داری که براحتی برآورده نمیشه میگن خوبه قربونی بکشی ولی اگه همینجوری میخوای  میکشی واجب نیست ولی بکشی یمقدارشم پخش کنی برای رفع قضا بلا خیلی خوبه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه بحث نذر هست 

ی جعبه خرما ی مقدار پول ببر بده مسجدبدن ب یه بنده خدا

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری
ما به خاطر تلف نشدن حیوون بیگناه نهال کاشتیم ، البته من و همسرم خیلی مقید مذهبی هم هستیم و دلمون نیو ...

البته تلف که نمیشه قربونی میشه و اگه بین فقرایی که دیر به دیر گوشت میخرن تقسیم بشه  که خیلی هم ثواب داره

با همسرتون موافقم و اینکه هیچ وقت از دلم نمیاد به خاطر خودم سر یه حیوون بی زبون رو ببرم حتی به خاطر به دنیا اومدن پسرمم گوسفند سر نبریدیم چند برابر همون پول رو به عنوان نذر بخشیدیم به شیرخوارگاه

یدونه گوسفند درسته قبلا ۳۰۰: ۴۰۰ هزار تومن بود الان فکر کنم یک میلیون یا دومیلیون باشه

عزیزم قبلا یکی دو دومن بود الان دوازده سیزده میلیونه حداقل،گپشت کیلویی ۷۰۰ بعد گوسفند یکی دو میلیون