2777
2789
عنوان

کیا پزشک متخصص تو فامیل دارن بیاییییین

| مشاهده متن کامل بحث + 111 بازدید | 23 پست
اسی وضع داداشت خوبه؟منم دلم میخاد تخصص چشم بخونم

تازه یه ساله مطب زده اما خداروشکر خیلی بیمار داره و همه راضی ان.

تونسته طی یه سال ، سرشناس بشه و همه تعریف میکنن ازش .

تا وام ها و قسطاش تموم شه بعدا انشالله همه چی خوب میشه 

من میدونم این کار که دو‌نفر برن داخل و هر دو باهم با یه ویزیت معاینه بشن اصلا کار قشنگی نیستحالا منا ...

بله کار قشنگی نیست 

برادرم از افراد بی بضاعت اصلا ویزیت نمیگیره.

ولی خب وقتی منشی گفت ویزیت پرداخت کنید من روم نمیشه بگم فقط واسه یه نفر پول بگیر. خجالت میکشم واقعا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوستتون اگر روی ‘رایگان’ بودن ویزیت های جفتشون مطمن نبود، این همه راه قاعدتا برای ی ویزیت به شهر دیگ ...

شهر ما متخصص چشم نداره یکی هست تو بیمارستان دولتی که اونم دستگاه نداره .

بعد داداش من با اینکه شهر دیگه اس اما تو شهر ما هم خیلی سر شناس شده و تقریبا همه میرن پیش اون .

میفهمم عزیزدلم منم دقیقا همین شرایطو تجربه کردم.. خیلی خوبه برای افراد بی بضاعت اونم به شرط ها.. این ...

دقیقا 

من میگم خب اونم حقشه.

خب مادرشوهرمم رفته ویزیت نداده ولی تا آخر که اینطوری نیست دفعه بعد منشی ویزیت میگیره .

میگم من که روم نمیشه به داداشم پیام بدم دیگه ، چیکار کنم ؟🤕🤕

برم اونجا هزینه دو تاشون رو خودم کارت بکشم ؟

اگه اینطوری به داداشم بگم ممکنه ناراحت نشه بگه فک میکنی من پولکی ام ! ولی بحث پول نیست بحث انصاف و وقت انسانه‌

دقیقا من میگم خب اونم حقشه.خب مادرشوهرمم رفته ویزیت نداده ولی تا آخر که اینطوری نیست دفعه بعد منشی و ...

نه عزیزم ببین قاطع بگو به همسر اون آقا پیام بده یا توی راه بهشون بگو برادرم سرش خیلی شلوغ بوده اینم که بهمون وقت داده بخاطر بودن منه اما ویزیتو خود منم میخام بهش بدم چون میدونم خیلی سختی کشیده و نمیشه رایگان برای دیگران کارکنه

به همسرتم توجه نکن اگه خیلی دلش میخاد خب خودش ویزیت دوستشو بده

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡   این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

نه عزیزم ببین قاطع بگو به همسر اون آقا پیام بده یا توی راه بهشون بگو برادرم سرش خیلی شلوغ بوده اینم ...

خیلی ناراحتم.

داداشم که اصلا ویزیت از من نمیگیره . ینی منشی اصلا حرف ویزیت نمیزنه . ولی نمیتونم توقع داشته باشم .

واقعا بنظرت بد شد گفتم دو تا نوبت واسه دوتاشون؟اخه چطوری بچش بره همینطوری معاینه شع 

خیلی ناراحتم.داداشم که اصلا ویزیت از من نمیگیره . ینی منشی اصلا حرف ویزیت نمیزنه . ولی نمیتونم توقع ...

میدونم عزیزم ولی اینطوری بگو که اوناهم فکر نکنن مجانیه 

وقتی که برادرت داره میزاره مهمه چه یه ادم ۹۰ ساله باشه چه یه بچه ی ۴ ساله

مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡   این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

میدونم عزیزم ولی اینطوری بگو که اوناهم فکر نکنن مجانیه وقتی که برادرت داره میزاره مهمه چه یه ادم ۹۰ ...

دقیقا خب اگه ویزیت بده بچه به اندازه یه بیمار جداگانه ویزیت میشه ولی وقتی با مامانش بره اونم سر سری کارشو انجام میده 

اینم بگم داداشم خیلی واسه بیمار وقت میزاره