2777
2789

سلام خواهرا امیدوارم حالتون عالی باشه✨

اول یک خلاصه بگم:من و آقا پسری یک سال و نیم هست برای شناخت به درخواست ایشون در ارتباط هستیم و چون هر دو اهل روابط نیستیم به درخواست من و برای کمتر کردن این ارتباط تا وقتی که جدی تر بشه مثلا ده روزی یکبار ایشون احوالی میپرسن تا خیالشون راحت باشه.

ایشون تا به حال خیلی شبیه خودم بودن و خیلی محترم و بزرگوارانه رفتار کردن و هیچ صحبت خارج از چهارچوب یا مورد داری نزدن و دقیقا هر ایده آلی که ما خانم ها از یک فرد می‌خوایم رو ایشون داشتن...در این مدت من خیلی به ایشون اعتماد پیدا کردم چون هر حرفی که میزدن حقیقت بود و خالصانه رفتار میکردن؛تا مدتی پیش که درباره اخلاق و موارد دیگه صحبت میکردیم و بالاخره به صورت غیرمستقیم اشاره کردن که اگر امکانش هست عکس همدیگه هم ببینیم(اینکه تا به حال نگفته بودن بخاطر این بود که میدونستن من این کار رو نمیکنم و ناراحت میشم) که من برام سخت بود و گفتم به نظرم فعلا درست نیست و ایشون این خجالت من رو خیلی خوب درک کردن و گفتن هر طور شما راحتید من همون رو می پسندم و نمی‌خوام اذیتتون کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خلاصه که چند روز بعدش من با خودم فکر کردم و دیدم عکس های من که حجاب کامل داره و مشکلی نیست دیدن چهره هم برای شناخت نیازه چون به دل نشستن چهره خیلی مهمه...برای همین تصمیم گرفتم عکس رو بفرستم اتفاقا چقدر هم خوشحال شدن و بعد عکس خودشون هم فرستادن منتها یه مسئله ای ذهنم رو درگیر کرد...ایشون هم مثل من هیچوقت عکس کامل از خودشون روی پروفایل نذاشتن اما یکبار که به من پیام دادن عکس چهره شون رو اون لحظه گذاشته بودن تا من ببینم و بعد از پاسخ پیام سریع پروفایل رو برداشتن....و حدس بزنید چی؟این عکس همون عکس سال پیش بود ولی ایشون گفتن این عکس رو همین چهار ماه پیش گرفتن👀

و من ذهنم درگیر شده خب عکسشون خوب بود حق میدم اگه حتی عکس سال پیش رو فرستاده باشه ولی اینکه دروغ گفت برای چهار ماهه پیشه من دلخور شدم گفتم چرا باید چنین دروغ جزئی بگه؟خواهرا به نظرتون چیکار کنم بهشون بگم؟حس میکنم اعتمادم خدشه دار شده شما بودید چیکار میکردید؟

خلاصه که چند روز بعدش من با خودم فکر کردم و دیدم عکس های من که حجاب کامل داره و مشکلی نیست دیدن چهره ...

بنظرت عکس خودش بوده! یه ژست خودت در نظر بگیر بگو با این ژست برام عکس بفرست😂

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂
بنظرت عکس خودش بوده! یه ژست خودت در نظر بگیر بگو با این ژست برام عکس بفرست😂

آره جیگر عکس دوران بچگی و دبیرستانش هم پیدا کردم خودشه عکس هم خیلی خوبه ولی میگم چرا آخه دروغ گفته😐🤣به خدا موندم نمی‌دونم بهش بگم یا نگم😂😂

وای اسی چقد سخت میگبری

منم خیلی وقتا حال ندارم عکس دوسال پیشمو میگم مال دوروز پیشه چون الان اوضام اوکی نیس ک عکس بگیرمگ

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
آره جیگر عکس دوران بچگی و دبیرستانش هم پیدا کردم خودشه عکس هم خیلی خوبه ولی میگم چرا آخه دروغ گفته😐 ...

خودش گفته مال قبله .

شاید از نظر خودش چهار ماه گذشته.

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....

وای اسی چقد سخت میگبریمنم خیلی وقتا حال ندارم عکس دوسال پیشمو میگم مال دوروز پیشه چون الان اوضام اوک ...

آره واقعا درست میگی عزیزم خودم هم حس کردم حساس شدم بخاطر همین گفتم بپرسم یه وقت بهش نگم ناراحت بشه بنده خدا🤦🏻‍♀️

آره واقعا درست میگی عزیزم خودم هم حس کردم حساس شدم بخاطر همین گفتم بپرسم یه وقت بهش نگم ناراحت بشه ب ...

نه اسی نگرا نباش عزیزم 

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه
خودش گفته مال قبله .شاید از نظر خودش چهار ماه گذشته.

گفته برای چهار ماه پیشه ولی این عکس رو تقریبا یک سال و دو سه ماه پیش گذاشته بوده من دیدم شاخ درآوردم خواستم بگم برو خودت رو سیاه کن😂

شاید باز توهمون زاویه باهمون لباس عکس گرفتن نمیشه؟🥲من خودم همیشه سعی میکنم انقدددد باخودم حرف بزنم اگه دروغی ازکسی شنیدم تابرطرفش کنم شاید واقعا گاهی مااشتباه میکنیم🥲

💕مایار ندیده تب معشوق کشیدیم💕