2777
2789
عنوان

بنظرم کیمیا عوض اینکه قهرمان باشه شخصیت منفوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 63 پست
خب بهش شک کرده دیگه چیکار کنه پس

شکم ی حدی داره.

ارش جرات تکون خوردن نداره.

یا فضولی میکنه یا تعقیب و گریز

لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا مثل فیلم شهرزاد به جای اینکه شهرزاد و فرهاد دوست داشته باشم قباد رو دوست داشتم تازه دلم هم برا ...

آره دقیقا،شهرزاد خودشیفته بود،من شیرینم دوس داشتم

شاید باورت نشه من از کالیسی هم بدم میومد وسرسی رو دوس داشتم😁

به نظر شمام خانواده پیمان خیلی فضولن😂😂هر زمان از شبانه روز میپرن بیرون

خانواده پیمان ک کلا انگار زندگیشونو پشت دره حیاط پهن کردن ...تا ی ماشین تو کوچه وایمیسته اینا میپرن تو کوچه 

لطفا واسه شاغل شدن من ی صلوات مهمونم کنید😍 خدا کنه با دعای شما مهربونا دستم تو جیب خودم باشه..خدا ب ازای همون صلوات ک برام میفرستی تو رو ب ارزوهات برسونه.....ان شاالله❤
حامد بهداد همون محمد جهان آرا بوده دیگه میخواست یعنی به ما بفهمونه شخصیت مهمیه

اهاننن

امضام خونده بشه🤌برای حاجت رواییتون عزیزان دلم خودم یه حاجت خیلی سختی داشتم به لطف خدا امام حسین و شهید نوید صفری حاجت روا شدم اینطوریه ک زیارت عاشورا رو به مدت40روز میخونی تقدیم میکنی به روح پاک شهید نوید صفری ک امام حسین رو واسطه ی حاجتتون قرار بدن و ایشون قسم خوردن ک یا حاجتتون رو میدن یا توی اون دنیا هواتونو دارن🙂اگه امضامو خوندی حتما بهم بگو و برای سلامتی و خوشبختی منم دعا کن اسمم بگین کاترین 🙂❤
کیمیا خیلی دختر فضولیه هیچم حرف گوش نمی کنه من مادرش بودم با این رفتارش پَرپرش میکردم ...

دقیقا به نظر منم اصلا نقش مثبتی نیست،رفت خونه معلمش،یه ثانیه معلمه رفت درو باز کنه این کل خونه اونو گشت 

آررررههههههه،مفتش محله بودن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
دقیقا به نظر منم اصلا نقش مثبتی نیست،رفت خونه معلمش،یه ثانیه معلمه رفت درو باز کنه این کل خونه اونو ...

🤣🤣🤣🤣🤣

اه اره اگه ما همچین همسایه های فضولی داشتیم قطعا قطع رابطه میکردیم چین بابا تو همه کار ادم دختالت میکنن خودشونو خوبم نشون میدن

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏

این بچه هاروووو😄

دورهم دارین چی میگین؟😅🤣🤣🤣

برین به درستون برسین بابا🤭🤭🤭😆

ازاین به بعدبه کارگردان اطلاع میدیم که بهترازکیمیا توی نی نی سایت هس  😆

چراکیمیا آخه 😄😄😄😄🤣

دقیقا به نظر منم اصلا نقش مثبتی نیست،رفت خونه معلمش،یه ثانیه معلمه رفت درو باز کنه این کل خونه اونو ...

وووی من اون قسمتش رو ندیدم چه قدر پر روئه

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹
کیمیا خیلی دختر فضولیه هیچم حرف گوش نمی کنه من مادرش بودم با این رفتارش پَرپرش میکردم ...

والا همه کار پنهونی میکنه همش بقیه رو ب دردسر میندازه با پسرای مردم میگرده هرجا میخاد میره اخرم میگن دختر خوبیه چش چپ میکردن از خونه غیب میشد میگف رفتم خونه دوستام

تو زمان قدیم ب اینجور دخترا میگفتن خراب والا

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏