2777
2789

دانشگاه آزادم  ۹۰ درصدشون مایه دارن..یکی از اساتید دوست و همسایه قدیمی بابام بود کلا میشناسه خانوادمو ؛قبلا وضع مالی خوبی داشتیم ولی الان نه یه جورایی زیر خط فقریم 

بعد ایشون سر کلاس پرسیدن که فلانی قضیه ی مهاجرت خانوادتون چیشد گفتم فعلا کنسل شد جویای دلیل شدن که گفتم فعلا من اومدم دانشگاه مادرم و پدر بزرگم شاید برن شایدم نه {مادرم ایرانی نیست کلا لطفا ملیت رو نپرسین}

حالا سر این قضیه بقیه فک میکنن پولدارم و از این ‌که غذاهای خیلی ساده درست میکنم تو خوابگاه تعجب میکنن مدام پیشنهاد میدن که بیاین به فلان رستوران بگیم هر روز غذا بیاره {خودشون هر روز سفارش میدن} و اینا من قبول نکردم چون نمیتونم بعد شنیدم اینا میگن همینجوری خسیس بازی در آوردن که پولدارن 

چجوری بفهمونم من نهایتا ماهی ۳ یا۴ تومن میتونم خرج کنم که کرایه هست غذا هست روتین پوستیم هم هست نمیتونم دیگه هر روز چلو گوشت سفارش بدم و اینا ؟

پدرمم فوت شده

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خداوند پدرتو رحمتشون کنه و اینکه سعی کن از همین الان به فکرهای بقیه فکر نکنی!

اینها آدم های مهمی نیستن توی زندگیت،تمرین کن که مهمتر از اینا هم برات مهم نباشه، تا شاد و آروم زندگی کنی😘

اینستا پیامتونو جواب میدم ❤️ neda_banoot
خب بهشون بگو

خواستم بگم ولی یه بار جلوی خودم داشتن غیبت یکی از هم اتاقیا رو میکردن که از منم لارج تره 

منم ادعایی ندارمشاده میپوشم و میگردم ولی فک میکنن متواضعم

کوبرام رفیق صوغرا💜                                پدرم محتاج صلواته لطفا براش بفرستین

خب همینارو بهشون بگو تا حساب کار بیاد دسشون

اگه پشت سرم حرف زدن چی یا رفتن گفتن این فقیره چون من نمیتونم زیاد خرج کنم همین الانم مادرم به زور ۳۰ تومن شهریه م‌و جور کرد میترسم اعتماد بنفسم بیاد پایین

خداوند پدرتو رحمتشون کنه و اینکه سعی کن از همین الان به فکرهای بقیه فکر نکنی!اینها آدم های مهمی نیست ...

ممنونم جمیع رفتگان 

باشه سعیمو میکنم

اگه پشت سرم حرف زدن چی یا رفتن گفتن این فقیره چون من نمیتونم زیاد خرج کنم همین الانم مادرم به زور ۳۰ ...

نگاه شما نباید ب حرف اونا اهمیت بدی بعد کی گفته شما فقیری خودت داری ۳۰تومن شهریه میدی از ی طرفم خرج خورد وخوراکت و هزینه هات هس پس نمیشه گفت فقیری ولی باید ب اونا بفهمونی من وضعم اونی نیس ک شما فک میکنی و هر وعده بدم رستوران کاملا معمولی هستم

نگاه شما نباید ب حرف اونا اهمیت بدی بعد کی گفته شما فقیری خودت داری ۳۰تومن شهریه میدی از ی طرفم خرج ...

منم املت درست میکنم بعضی موقع گوجه و خیار میخورم با نون چون نمیتونم نمیشه همین الان مادرم با هزار زحمت پول رو جور کرده 

دفعه ی بعد گفتن میگم اینا فک میکنن چون دورگه ام پولدارم ولی حتی نمیدونن پدر ندارم  

منم املت درست میکنم بعضی موقع گوجه و خیار میخورم با نون چون نمیتونم نمیشه همین الان مادرم با هزار زح ...

متاسفانه ما ایرانیا ی عادت بد داریم تا میبینیم ی نفر یکی از اعضای خونوادش از ی کشور دیگه هس فکر میکنیم پول پارو میکنه و هیچگونه درکی از شرایط ادما نداریم

ازبنکه شرایط مادرتو درک میکنی قابل یتایش پس واسه خاطر مادرتون شده ب این همکلاسیات بفهمون همه چی گل و بلبل نیس

متاسفانه ما ایرانیا ی عادت بد داریم تا میبینیم ی نفر یکی از اعضای خونوادش از ی کشور دیگه هس فکر میکن ...

باشه  سپاسگزارم ❤️