2777
2789

شبکار بودم اومدم خونه خوابیدم تا ظهر

ساعت باید با قطار میومدم جایی قطار ساعت دو و بیست و هشت دقیقه میومد من ساعت دو بیدار شدم بخاطر اینکه وقت نداشتم تا اون ور میدان برم تاکسی بگیرم اسنپ گرفتم اومدم ایستگاه ده دقیقه مونده بود گفتم تا برم وضو بگیرم نماز خودش ده دقیقه وقت می‌بره تازه ساک بزرگم رو کجا میذاشتم موقع وضو.

الآنم تا مقصد برسم نمازم قضا میشه.

همیشه بعد از شبکاری با نماز ظهر با مشکل میخورم وگرنه من حتی نماز صبحم و نماز شبم به جاست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وضو رو از خونه میخوای بیای بیرون بگیربا خودت یه سجاده بزار تو ساک با یه مهر و قبله نما هرجا رسیدی سا ...

دیر شده بود داشتم کفش میپوشیدم یادم افتاد وضو نگرفتم

واقعا بهت حسودیم شد ک اینقدر به نماز پایبندیمن خودم هم نماز میخونم ولی بعضی وقتا واسه صبح کاهل میشما ...

قبلا اینجوری نبودم یهو به خودم اومدم دیدم ای داد بیداد سی سالم شد هیچ توشه ای برای آخرتم ندارم.

قبلا اینجوری نبودم یهو به خودم اومدم دیدم ای داد بیداد سی سالم شد هیچ توشه ای برای آخرتم ندارم.

من از ۱۲سالگی نماز میخونم ولی نماز صبح هام اکثرا قضا

حالا چجوری این قضا ها رو ب جا بیارم 

ای خدا 

خواننده خاموش  از سال ۹۰🥰
من از ۱۲سالگی نماز میخونم ولی نماز صبح هام اکثرا قضاحالا چجوری این قضا ها رو ب جا بیارم ای خدا

منم کلی نماز قضا دارم ولی زندگیم رو از الان حساب کردم بخاطر همین هم ناراحتم برای قضا شدن نماز ظهرم.