2777
2789
عنوان

حالم از پسرای هول دانشگاه بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فقط پسرای دانشگاه نیستن کلا اکثرا هولن دیگ خسته شدم دارم رد میشم از پیرمرد گرفته تا جوون پشت ماشین ب ...

واقعا خاک بر سر همشون 

اصلا حالم بد شد 

هیچ مردی ظرفیت محترمانه برخورد کردنو نداره جز یه عده انگشت شمار 

واقعا خاک بر سر همشون اصلا حالم بد شد هیچ مردی ظرفیت محترمانه برخورد کردنو نداره جز یه عده انگشت شما ...

دقیقا)))  

آخرش هم زیر خاک آرام خواهیم گرفت، مایی که روی این خاک، آرامش را از هم میگیریم! زندگی کوتاه است…فرصتی برای غم خوردن نیست
میدونی چرا بازم پرروان؟چون متاسفانه کافور دیکه تو غذای جوونا نمیذارن قدیما واقعا میذاشتن خیلیم موثر ...

می دونم شوخی گردی ولی خوبه ادما رو دوایی کنن که خواسته و غریزه ای که خدا توشون گذاشته تعطیل بشه؟

باید تربیتشون درست بشه و راه درست غریزه شون براشون فراهم باشه

می دونم شوخی گردی ولی خوبه ادما رو دوایی کنن که خواسته و غریزه ای که خدا توشون گذاشته تعطیل بشه؟باید ...

درسته حرفت

خب چیکار کنن غریضشون هم ماشالا قویه جوونن چیکار کنیم خودت بگو 

درسته حرفتخب چیکار کنن غریضشون هم ماشالا قویه جوونن چیکار کنیم خودت بگو

فیلم در مدت معلوم رو دیدی؟

خدا گفته صیغه و البته خدا اینو برا مردای هول نذاشته که ۴ تا ۴ تا به زنشون خیانت کنن بلکه برای جوونایی که شرایط ازدواج ندارن گذاشته ولی خب تو جامعه ما وجهه خوبی نداره از طرفی وقتی طرف روش نمیشه بره یه کا.ندوم بخره هزار جور مشکل بهداشتی و خدای نکرده بارداری ناخواسته