2777
2789
عنوان

حامله ام 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 128 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل من اینه قبلا سقط داشتم سقط حیلی سخته افسردگی داره دردش طاقت فرساست اگه بتونم تحملش کنم سقط میکن ...

به خودت قطعا آسیب روحی و جسمی که میزنی ولی بهتره که پیشگیری کنی واقعا که تو این شرایط گیر نکنی تو بهتر شرایط زندگیتو میدونی ما از دور نظراتمون شاید واقعا به درد نخوره

قلب اون جنین یهو نابود بشه بهتر از اینه در اینده و به مرور نابود بشهزندگی سخته

زندگی واقعا دردناکه بخصوص اگه از شرایط عادی خارج شه یجوری میگن گناهه فکر نمی‌کنم تو زندگیشون سختی کشیده باشن که دلشون واسش بسوزه

عزیزم مبارک باشه🥰🥰🥰خدا بهت ی فرشته داده که ارزوهای خیلی هاست.. قدرشو بدون و بهش محبت کن. اخه الا ...

ممنون عزیزم خداوند انشالله هیچ زنی رو نا امید نزاره . من دایی خودم 29 ساله منتظر اولاد بود آخرم نشد هیچ امیدی نبود خانومش هر ثانیه و هر لحظه گریه  .....

معجزه شکر گزاری
به خودت قطعا آسیب روحی و جسمی که میزنی ولی بهتره که پیشگیری کنی واقعا که تو این شرایط گیر نکنی تو به ...

بخدا همیشه جلوگیری دارم وقتی قرص تو خونه نیست و اونم زبون نفهمه به حرف من گوش نمی ده چه کنم!

وقتی حریفش نمی شم هر دفعه پسش میزنم بالاخره یه دفعه گیر میوفتم 

قرص غیر قانونی چطور میشه گیر اورد برای سقط

زندگی واقعا دردناکه بخصوص اگه از شرایط عادی خارج شه یجوری میگن گناهه فکر نمی‌کنم تو زندگیشون سختی کش ...

زندگی کلش درده

درسته هیچ زندگی ای بدون درد نیس ولی بستگی به درد هم داره:)

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️
خواهش میکنم عزیزم من دلم روشنه نگران نباش همه چی درست میشه

انشاله عزیزمم ممنونمم

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬