2777
2789
عنوان

حامله ام 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 128 پست
آره خیلی عذاب میکشم کاش خدا بهم نگاه کنه.خسته شدم ازهمه هی میپرسن حامله نیستی؟؟؟؟🥺😭

احمقن مردم بگو نه قصد نداریم هنوز

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه خودش میدونه ودنیای دیگه اش بچسب به بچه هات .انشاالله این بچت پسر باسه بلکه ادم شهپدر خوبی هست؟

یه پسر دارم بابا 

اره پدر خوبیه ولی نمی دونم اگه دختر باشه این یکی چی میشه 

خودم دختر میخواهم دیگه پسرم بابایی دوست دارم دختر داشته باشم بلکه مامانی شه

پس چیکار کنه یکی دیگه رو بیاره که از دنیا بیزار باشه

باید قبلش فکر اینجاشو می‌کرد اما الان که شده و یه جنین تو رحمش داره رشد میکنه حتی ممکنه قلبشم تشکیل شده باشه که دیگه رسما یه آدم زنده بحساب میاد کی دلش میاد جون یکیو بگیره درسته نمیبینتش اما وجود که داره😢😢

نمیتونستی بخری؟یا بعد اورژانسی بخوری؟اصلا ببخشیدا رک میگم با این شرایطت نمیدادی الآنم مبارکه انشاالل ...

وقتی شوهرمو بارها پس زدم ولی دیگه حریفش نمی شم تو بگو چیکار کنم؟؟

فکر میکنی من خیلی راضیم از شرایطم؟

الان میگی اسی تشخیص میده که بچه بدبخت میشه ولی خداتشخیص نمیداده؟؟؟هیچ آدمی از فردای خودش خبرندارهآدم ...

به نظرم همه چی به خدا نیس ما ادما تصمیم میگیریم که چیکار کنیم الان بچه های ناخواسته زیادی هستن که خوشبختن

ولی خود اسی داره میگه شرایطش نیس 

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️
بگن چیکار کنه؟ بدبختش میکنه تو زندگیی که سر سامون نداره

باید قبلش فکر اینارو می‌کرد اما الان که اون بچه وجود داره 

مگه ما کی هستیم که بخوایم جون مخلوق خدارو بگیریم

حتی به گناهشم فکرنکنیم کی میتونه انقدر بی رحم باشه اینکارو بکنه 

اتفاقا خودم بچه دوست دارم مشکل سوهرمه که فقط پسر میخواهد و تا روز تعبین جنسیت چرت و پرت میگه

شما هم زبون داسته باش خواهر!

بگو عرضه نداشتی پسر بکاری، شما خونوادگی مشکل دارین، تک و توک ازتون پسر درمیاد، فقط ما زنها رو اسیر حاملگی میکنین. تو که عرضه نداری، چرا به من حرف می‌زنی. محکم و با عصبانیت شدید بگو، بزار بفهمه جنسیت رو‌خودش ساخته، شما فقط پرورش دهنده ای.

( برای آدمی مثل شوهر شما، آدم باید جواب محکم و دندان شکن بده، وگرنه جنسیت هیچ اهمیتی نداره)

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
عزیزم یه ماماهست خیلی کارش درسته من چندساله دنبالش میکنم توهم استوری هاشوببین چقدرملت نتیجه گرفتن با ...

پیجس چیه عزیزم؟

چشم حتماا عزیزم

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬