2777
2789
عنوان

حامله ام 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1979 بازدید | 128 پست
آره بخدا. انشاالله نا امید نمی مونی

🥺🥺🤕🤕انشالله

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
خدانکنه عزیزدلمتوکل کن به خدا خیلیا بودن بعد چن سال باردار شدن انشاالله واسه تو هم اتفاق میفته💚🌹

بله درسته حق با شماست همش حکمت خداس 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که شده با کامنت دوستان مخالفم میتونی سقط کنی و عقیده نداری و...من کاری ندارم ولی باهاش کنار بیا ...

اتفاقا خودم بچه دوست دارم مشکل سوهرمه که فقط پسر میخواهد و تا روز تعبین جنسیت چرت و پرت میگه

دختر دوست نداره سر حاملگی اوام دیونم کرد پسر باشه رفتارش عین ادم نییت فکر میکنه من کلفتشم

بهش بگو عهد قلقلک میرزا نیستا دختر نباشه پس باشه چیه ! سالم باشه صالح باشه هرچی باشه ، اگه خدا به ادم یه پسر شرور بده که زمین و زمان از دستش عاصی باشن خوبه یا دوتا دخار سالم و صالح که باعث سرفرازی پدر و مادرش بشه ؟ هیچ وقت ناشکری نعمت خدارو نکنید ،دختر رحمته ،ان شالله با قدم این کوچولو روابط شماهم بهتر بشه ،یه کانال تو ایتا بهت معرفی کنم ؟ مشاوره است راهای خوبی میگه ب ای بهبودی روابطتون با همسرتون من به هرکی معرفی کردم خیلی راضی بوده رایگانم هست

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 
نمیترسی همچین نظری میدیشاید باحرف شما بره وسقط کنه گناهش گردن شمارم میگیره

خب وقتی شرایطشو نداره چرا باید یه طفل معصومو بدبخت کنه

به نظرم نگه داشتن بچه تو این شرایط گناهه

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️
منی که به همه می خندیم . که وقتی نخواهیم نمیشه چرا همش حامله میشی هر کس اشتباه می شد ولی به طرز باور ...

با هر روش جلوگیری احتمال بارداری هست به هر حال 

ولی وقتی اصلا هیچ کدوم رو به کار نبری دیگه تقصیر اونا نیست که 

خودت مسئولی 🥲 و باید مسئولیتش رو قبول کنی 

نمیتونی شکایت کنی که چرا خدا به من بچه داده

ایشالا هم بچه شما هم بچه اسی بهترینارو رقم بزنن براتون ❤️

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
کاش اون بچه تو دل من بود تا من هر لحضه قربونش میشدم و شوهرم بقول خودش دنیااشو میریخت ب پاش🥲🥲

نمیدونم یه لحظه حس کردم خیلی زود باردار میشین

اون نقطه از زندگیم هستم که نمیدونم کجام چند چندم به همین راحتی ولی سخت
تنبلی تخمدان دارم قبلا ی سقط داشتم تیرویید دارم میدونم سنم کمه ولی استرس دارم شوهرمم بچه دوست داره م ...

عزیزم یه ماماهست خیلی کارش درسته من چندساله دنبالش میکنم توهم استوری هاشوببین چقدرملت نتیجه گرفتن بامشکلات شما

بارداری شدی انشالله منودعاکن