2777
2789
عنوان

خانومای متأهل رفتم دکتر زنان بعد یه چیزی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 374 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نظرات رو که میبینم ناراحت میشم 🥺

من عفونت مداوم ، دو سه ساله دارم هرکاری بگید کردم همه راهی رفتم خیلیی خیلی هم رعایت میکنم ولی قصد بارداری ندارم 

ینی ممکنه باعث نازایی بشه عفونت؟

چیکار کنم واقعا نمیدونم 

اگر بدونید چه هزینه هایی کردم ولی خوب نشدم که نشدم

منم مثانم پر چرک و قارچ هست داشتم دارو میخوردم بعد فهمیدم باردارم ماه بعدش هنوزم نرفتم دنبالش دیگ

آخ آخ چقدر بیخیال

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
عزیزم علائمت چیا هس؟توخونه لباس زیر نپوشواسه من اینجور جواب داد

ترشح سفید رنگ و بو 

هر روز زیرپوش عوض میکنم 

حمام یک روز در میون

ژل بانوان هفته ای دوبار استفاده میکنم

خودمو خشک میکنم سریع

قبل و بعد رابطه خودمو میشورم

پاپ اسمیر دادم زده نوع عفونت قارچی و زخم دهانه رحم ب علت عفونت زیاد

نمیدونم واقعا چیکار کنم دیگه مخم هنگ کرده

خودتم متوجه بودی یا نه؟مثلا زیر دلت درد بگیره یا ترشح و خارش داشته باشی؟اره من شنیدم خوب نیستدرمان م ...

آره بابا واسه همین رفتم خیلی اذیت بودم

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
خب چیکارکنم بنظرت مگه نمیگن زن باردار تو بارداری نباید اصلا قرص و اینا بخوره منم از قرص میترسم رو سل ...

برو متخصص زنان... اون خودش میدونه چکار کنه.. درضمن یه سری از داروها ممنوعه همه که ممنوع نیست

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
عفونتت قارچی هست یا باکتریایی؟

نمی‌دونم دیگه چه فرقی میکنم ازین پمادا داد با اپلیکاتپر، راستشو بخوای من الان چند ساله عفونت دارم

عزیزم علائمت چیا هس؟توخونه لباس زیر نپوشواسه من اینجور جواب داد

من لباس زیر نمیپوشیدم خوب بود اما ترشح می‌ریخت رو شلوار بدم میاد