2777
2789
عنوان

رزق و روزی

| مشاهده متن کامل بحث + 263 بازدید | 27 پست
حوله آماده کن که الان میات میشورنت 😂

نمیشورنش یعنی نمیتونن بشورنش ولی تا حالا احتمالا ده بار تاپیک گزارش زدن داریم به لحظات ملکوتی تعطیلی تاپیک نزدیک میشیم

میان استخوانهای خرد شده ایم                                                    اما امید تقلا میکند برای روییدن...🤍🌱🕊️
تلاش کردن درسته قبول دارم ولی بنظرم همش خرافات و دروغ که بچه روزیشومیاره

بچه روزی بخور نمیر خودشو شاید بیاره

دیگه پول لباسای رنگارنگ و کلاسهای زبان و موسیقی و ورزش و مدرسه غیر انتفاعی و امکاناتی مثل لپ تاپ و غیره رو ک نمیاره

و اگه والدین دستشون ب دهنشون نرسه باید ی عمر حسرت بکشه تا بزرگ شه خودش برای خواسته هاش بجنگه ولی کودکی و نوجوانی برباد رفته دیگه برنمیگرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من نمیدونم شما رزق و روزی رو چی معنی میکنید شاید هر کسی یه مفهومی از رزق و روزی بگیره،اما من بعد از به دنیا اومدن بچه هام صاحب خونه و ماشین شدم تو بدترین شرایط مالی که اصلا فکرشم نمی کردم بتونم صاحب خونه بشم،حالا نریزید تو سرم،من خودمم با بچه زیاد موافق نیستم به نظرم دوتا کافیه،

من نمیدونم شما رزق و روزی رو چی معنی میکنید شاید هر کسی یه مفهومی از رزق و روزی بگیره،اما من بعد از ...

عزیزم رزق روزی یعنی داشتن خونه و ماشین خوب داشتن شغل عالی با درآمد عالی تا بتونی از پس هزینه های بچه بربیایید من خودم ناخواسته باردار شدم اصلا موندم توش هنوز هنگم مستاجریم با کلی قسط واقعا دارم عذاب میکشم امسال نرفتم مدرسه ،معلمم،شاگرد خصوصی گرفتم ولی شاگردام ریخت اگر خدا روزی بچه میده بلید حقوق همسرم زیاد یشه منم پول خوب دربیارم دیگه

من نمیدونم شما رزق و روزی رو چی معنی میکنید شاید هر کسی یه مفهومی از رزق و روزی بگیره،اما من بعد از ...

ما کلا بچه نمی‌خواستیم تا خونه دار نشدیم امیال ماشین خریدم ولی خونه واجبه 

عزیزم رزق روزی یعنی داشتن خونه و ماشین خوب داشتن شغل عالی با درآمد عالی تا بتونی از پس هزینه های بچه ...

انشالله بچه ت که به دنیا بیاد خودت میفهمی رزق و روزی یعنی چی،چیزایی که قبلا نمیتونستی بخری اما بعد از به دنیا اومدن فسقلی ورق بر میگرده و پولش خیلی راحت جور میشه،البته با تلاش پدرو مادر ،یعنی نه اینکه بشینیم خونه بگیم خدایا از آسمون پول بفرست،من خودم وامی که دوسال منتظرش بودیم یه ماه بعد دنیا اومدن دخترم در اومد یا تو یه قرعه کشی ۵۰ میلیون پول به اسممون در اومد،و خیلی چیزای دیگه،واسه همینم من خودم خیلی اعتقاد دارم به روزی بچه،حالا انشالله نی نی شما هم صحیح و سلامت به دنیا میاد و از وجودش کیف میکنید عزیزم