2777
2789
عنوان

تازه ازدواج کردیم ولی شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 660 بازدید | 50 پست

سلام عزیزم.  مبارک باشه.  

کلا اوایل ازدواج همه اینجورین.  چرا؟  چون دوتا آدم با شرایط خانوادگی و فرهنگی و فضای ذهنی کاملا متفاوت باهم ازدواج کردند و برای اینکه به ثبات برسن نیاز به زمان و مهارته.  حالا شما باید اگاهانه مهارت یاد بگیری و تفاوت ها رو بشناسی.  مهارت همسرداری.  حتما پیش ی مشاور خوب که واقعا کار بلده برو و باهاش مشورت کن.  دوره های مهارت های  زناشویی و سبک زندگی شرکت کن

میتونی حتی تو اینترنت سرچ کنی تیپ شخصیتی خودت رو تستاش رو  بزنی و بفهمی چه شخصیت و رفتاری داری و از همسرت بخوای این تست رو بزنه. 

تست رفتار شناسی دیسک

و mbti. 

وقتی شخصیت شناسی رو متوجه بشی، از خیلی رفتارها گله نمکنی و به دلت نمیاد و خیلی بهتر میتونی زندگیتو اداره کنی گلم🌹🌹

دوره ی رایگان استاد عزیزی هم تو ایتا خوبه. سرچ بزن خانواده_موفق#  

ان شاءالله همیشه موفق و خوشبخت باشی

اکه قبل ازدواج تو دوران عقد خیلی رفت و امد نداشتید و... 

بنظرم عادیه دارید به هم عادت میکنید هنوز اخلاقاتون دست هم نیومده

ولی رابطه و اینا عجیبه یکم... ما اون اوایل حتی به هفته ای ده بار میرسید😑😑😂یه مشاور بزید خب

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با این اوصاف من ک شوهر کنم دهنم سرویسه😂😐اها

بله دیگه آقایون از ۱۵ سالگی تا ۵۰ سالگی به راحتی رابطه رو میخوان بعد اون دیگه ضعیف که شد زورت میرسه هرچی بخوایو انجام بده

نمیشه یهو بگی طرف سرده شاید کلی مسئله دیگه هم همراه باشه که من وشما نمیدونیم بعد دوبار درهفته هم بد ...

نه

سردی اخلاق منظورمه نه سردی جنسی

از نظر جنسی که خب هر بدنی یه جوره و شاید یکی توانش اصلا هفته ای یه بار باشه

ولی مثلا یه مرد وقتی میبینه همسرش داره بهش عواطف نشون میده،مثلا بغلش میکنه یا محبت میکنه بهش،نباید تو ذوقش بزنه.اونم باید تحویلش بگیره.یا مثلا اگه میبینه خانوم ناراحته و داره گریه میکنه باید سریع پیگیر باشه که علتش چیه.

این رفتارا میونشونو خراب میکنه و زنو افسرده و بی روح میکنه و بینشون فاصله میندازه.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨